reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
UpsssssssssNo i to by było na tyle, jeśli chodzi o spanie Oliwki
potraktowała to jak drzemkę popołudniową
otworzyła oczy, zaczęła wołać tatę, potem jeść (nie zjadła kolacji, bo padła) i koniec spania![]()

mysia23
mama dwójeczki
Filip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...
a później wieczorem do 22-23 wojuje...
dziś poszedł spać z płaczem o 22...
chyba przestane go kłaść w południe
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzemFilip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...

a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma
spi jeszcze w ciagu dnia tak ok 10 z 2 godzinki a potem ok 19 30 juz na noc
a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
tylko ze ona lubi wczesnie wstawac
ale cos za cos;-)

a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
tylko ze ona lubi wczesnie wstawac

mysia23
mama dwójeczki
tylko ze ona lubi wczesnie wstawacale cos za cos;-)
Filip też wcześnie jak dla mnie wstaje..bo najczęściej o 7-7:30
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dokładnie u nas podobnie.Nie kłade Kuby po 15.00 juz,bo wtedy budzi sie w nocy.Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzem![]()
Kubulek strasznie do Weroniki podobny w tym spaniu i zawsze padnie wieczorkiem.a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma![]()
tylko ze ona lubi wczesnie wstawacale cos za cos;-)
Święta prawda,dla mnie super.Madzia, fakt, coś za coś. Ale co masz spokój po 20 to masz![]()

to faktMadzia, fakt, coś za coś. Ale co masz spokój po 20 to masz![]()

reklama
Podziel się: