reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Oj Blond to ci wspolczuje tez bym sie wsciekla!!moze idz na poczte i zloz skarge na te listonosza bo napewno nie chcialo mu sie do ciebie wchodzic!!!za to mu placa:wściekła/y:
A z ta ksiazka to przepadlo szkoda ze nie byl to polecony.Mojemu kuzynowi tez cos takiego sie zdarzylo i zlozyl skarge na nich to kazali mu wycenic paczke po czym zwrocili mu rownowartosc przesylki-chociaz to ale czasem sa tak wazne rzeczy ktorych nie da sie kupic poraz drugi :crazy:
A ja juz mam obiadek gotowy-mielone i ziemniaczki, na popoludniu robie mojemu mezowi rybki w sosiku pomidorowym bo je uwielbia a dzis ma urodzinki:-D
Madzia to gratulki dla kumpeli!!

reklama
Witajcie :-)
Ja już po śniadanku, koleżanka poszła już do pracy ale nadrobiłam plotki "pracowe":tak: Dzisiaj o 7 dostałam sms-ka: "23:10 synek był z nami! I tu niespodzianka, miała być dziewczynka.Ważył 2950 i 50 cm.Jestem taka szczęśliwa.Ja dobrze się czuję, nie popękałam ani nie rozcinali mnie."
Tak więc ona już po wszystkim. Później spróbuję do niej zadzwonić.:tak:
Teraz lecę do sklepu bo muszę kupić kilka rzeczy, bo dziś mój M ma urodziny;-) I teściowa zapowiedziała się na obiedzie:sorry2:
Wszystkiego dobrego dla M:-).Faktycznie niespodzianka,gratulacje dla kolezanki:-D

Witam sie porannie:tak:
dzisiaj musialam troche wczesniej wsptac bo za chwile lece na badanka tzn postac w kolejce na badanka:sorry2:
Ppatqo jak nie urok to....ja dzisiaj przeplakalam pol nocy bo mi sie jakis dol wlaczyl, pozniej jak zwykle ostatnio snilo mi sie ze urodzilam wiec mi sie lepiej zrobilo:tak:
Mi tez hormonki szaleja,obyle co sie denerwuje i placze z niczego:baffled:.Dobrze,ze wkoncu wyczekalas tych badan:happy:,a co do listonosza to kawal .......:wściekła/y:

Witaj:-)
zapraszamy na wątek powitalny, który mieści się tu:

https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2008-f217/poznajmy-sie-lepiej-16508/

musze sie pochwalić co kupiłam dziś dla Lauruni do jej nowego pokoju a w zasadzie na drzwi:

Shabby Chic Sign/Personalized Princess/choose colour on eBay, also Decorative Items, Children's Bedroom Furniture, Bedroom Furniture, Home Garden (end time 31-Aug-08 07:33:58 BST)

a na ściany wypatrzyłam coś takiego, tylko nie moge zdecydować sie który wzór- S07 czy S26:

www_vkd_pl Naklejki na ściane SUPER WZORY Sprawdz (414491166) - Aukcje internetowe Allegro

zamierzam zrobić jej dwie ściany w jasnym, liliowym a dwie w bieli no i te naklejki też bylyby w obu kolorach.
Dodatki do pokoju Laury bardzo fajne!
A ja miałam cieżką noc. Chyba ta moja kolacja miała na to wpływ bo oddałam wszystko z powrotem. Ranno byłam oddać krew i myślałam, że nie wstanę. Wziełam do przychodni swój aparat ciśnieniowy. U nich miałam za wysokie cisnienie a na moim było ok chociaż puls dalej wysoki i do tego nie mam żadnych objawów wysokiego ciśnienia:confused: Czuję się ok. Tylko mętlik w głowie mam.
Biedna ty;-),mam nadzieje,ze cisnienie sie poprawi:tak:GRATULUJE 33TYGODNIA!
Hejka!
Moje bole krzyza minely i mam nadzieje ze dzis wieczorkiem mnie nie nawiedza ponownie:baffled:
Milego dnia mamuski
Zyczenia dla Twojego M:-)!!!ja pol nocy z boku na bok,bo mi tak dokuczaja te bole:baffled:

Dziewczyny dziś o 6:50 moja koleżanka szczęsliwie urodziła swoją córcię - amała waży 4240g, ma 59 cm i dostała 9pkt.
Jak się cieszę.
Gratulacje dla kolezanki.Mala dosc spora:-D!!!
Witam wszystkie kobitki,ja mam termin na 4.10.2008
Witamy i zapraszamy do udzielania sie:-)!!!
Ja juz wrocilam ze sklepu,zjadlam sniadanko i odpoczywam:-p.Pogoda deszczowa,az spac sie chce:crazy:.Dzis mam wyprac sofe,ale nie wiem czy nabiore sil:dry:.Noc dosyc dobra byla,oprocz tego,ze kregoslup boli i nogi:zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny witam sie i ja :tak:
Dzis wylaczyli mi cyfrowy polsat sama nie wiem dlaczego jak mam oplacony:-( dzwonie do nich i nie umiem sie dodzwonic.Z nudow zaczelam sprztac mieszkanko ale musialam do was wpasc na godzinke.
U mnie oki dzis bede pisala pozew o rozwod na czysto bo wczoraj nie mialam czasu i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze bedzie dobrze choc mam dziwne i zle przeczucie ze M i tak kiedys wypije
Dziewczyny tak sobie mysle ze tak troche dziwnie jak ja zabraniam mojemu M wypic cokolwiek i ze jak raz wypije to rozwod przeciesz alkohol jest dla ludzi i czasem moglby sie napic piwka skoro lubi.To tak jakby mnie zabronili juz do konca zycia zjesc cos slodkiego chyba bym sie pochlastala.Nie myslcie ze miekne wcale nie ale jakos musze tez z drugiej strony pomyslec i juz nie wiem czy nic kompletnie na nic mu nie pozwolic czy jakby wracala z pracy trzezwy to czasem np 1 piwko na tydzien czy 2 tygodnie moglby sie napic???????
Co o tym myslicie ?????Oczywiscie nadal trzymam sie tego ze po pracy ma wracac trzezwy ale moze pogadac z nim ze jak bedzie z pracy wracal oki to ja czasem na jakies piwko przy mnie wypic mu pozwole moze to go jakos zmotywuje ???????
Sorki ze od razu babarduje was moimi dylematami :baffled:
Lece was poczytac

Witaj Dorotka!Ja mysle,ze jezeli mialoby to byc jedno piwo przy tobie,raz na jakis czas to spoko:tak:.Tylko,ze moze byc tak,ze pozwolisz na jedno,a pozniej bedzie chcial wiecej.Mi sie wydaje,ze poprostu on musi sie wyleczyc z tego najpierw,bo sadze,ze jest uzalezniony,ale musi chciec sam,bo inaczej zawsze bedzie to samo:wściekła/y:Sorki za moje slowa,ale tak sadze!!!Pamietaj ty musisz byc silna i stanowcza!!!:-)Mam nadzieje,ze sie ulozy:tak:

Rzeczywiscie alkohol jest dla ludzi ale czy on sie czasem nie rozkreci za bardzo jak bedzie mial przyzwolenie?tez chyba bym szalu dostala jakby mi ktos zabronil czegos co lubie...tylko jesli on jest naprawde alkoholikiem to jemu nie wolno...chyba ze wyolbrzymiamy i nie jest az tak zle...qrcze rzeczywiscie problem:confused:boje sie cokolwiek powiedziec :zawstydzona/y:

Justynka super nakleiki mi sie podoba ten SO7
Blondii ojjjj biedactwo ale Ci hormonki szaleja. Ja tez tak miałam z paczka na poczcie ze zostawił awizo!!!
a ja w domku byłam. Wiec poszłam i złożyłam na niego skarge. To nastepnym razem miał wiekszy list
to tak mi wcisnął na hama w skrzynke ze cały podarł!!!!
Antuanet jejku ale niespodzianka:))) i calkiem spora jak na ten okres ciaży:)))
ppatqa boziu ja o tej porze na drugi bok sie przekrecam
Minisiu a moze te bóle to od przeciazenia. Bo przeciez nie nalezysz do kobiet które leza cały dzionek
a kręgosłup nie masz ze stali:)) Śliczna fotka w podpisie:)
Magdziunia ale ty w płodnym środowisku mieszkasz chyba wszytskie a Twoje kolezanki to ciężarne.
Gratulacje dla mamusi:) córcia dorodna
Gosiu identyczna dawke Urosepty i Vit C miałam i od tamtej pory jest OK.
Justynka ty nie wariuj tylko odpoczywaj. Porzadki nie uciekną.
ps dzis lepsze samopoczucie????
Kaka i co idziesz do tego kardiologa?
Dorotka dla ludzi którzy potrafia zyc bez niego. A twój M nie!!!!! przepraszam ale to tak jakbys
narkomanowi pozwoliła raz w tyg wziasc działke:((((

A Ja od rana próbuje wpasc na bb i wiecznie ktoś lub coą mi przeszkadza. Teraz znalałam chwilke bo zaraz musze
jakis obiad zrobic a w głowie pusto:(((
Ja mam sie wyjeb... SUPER czekam na kuriera i fototapety ale cisza:(((

Blond i Motylku macie racje nie wiem jeszcze co zrobie ale moze pogadam z M ze jak bedzie wracal trzezwy z pracy to pozwole mu na jakies czasem piwko przy mnie i zobaczymy co to bedzie.Kurcze ja juz sama nie wiem co mam z tym zrobic niestety to nie jest latwa sprawa ale jak M z pracy przyjdzie pijany to napewno zaniose ten pozew choc wcale tego nie chce .

ANTUANET ciesze sie ze kolezanka urodzila szczesliwie i chyba dlugo nie rodzila :-)
Ciekawe jak to jest wiedziec i nastawiac sie na dziewczynke a urodzic chlopca lub na odwrot hihihi Ja juz tez tak mysle ze bede sie cieszyla jak urodzi sie zamiast OLIWI ARTUR najwazniejsze aby dziedzia byla zdrowa :-)Najwyzej jak u mnie bedzie chlopiec to kilka rozowych rzeczy bedzie mial hehehe.
MARTYNKA sliczne zdjecia z wesela Pieknie razem wygladacie.
MAGDZIUNIU dziekuje za przekazywanie wiadomosci odemnie KOCHANA JESTES :-)
I ciesze sie ze Twoja kolezanka urodzial szczesliwie ale strasznie duze to dziecko hehehe ponad 4 kg i 59 cm szok :-)

Dziweczynki wspolczuje wam tych nieprzespanych nocy ja tez nie ma lekko budze sie co godzine i nie umiem spac :-(
Za 15 konczy mi sie czas w kafejce ale ten czas na BB leci masakra
Oliwicia mnie pieknie kopie wlansie hihi

Czarna, rzeczywiscie strasznie mi ostatnio te hormonki szaleja:zawstydzona/y:ale to chyba ze strachu przed tym wszystkim, wszystko sie dla mnie teraz zmienia, za duzo decyzji musze podjac i po prostu sobie chyba z tym nie radze:zawstydzona/y:w ta niedziele po weselu jade z mama i kotem:tak:do domku tzn w lubuskie:tak:na 2 tygodnie. dzisiaj napisalam juz koledze z zespolu ze jednak tylko jeszcze jedno wesele zalicze...mam nadzieje ze sobie tam odpoczne od tego wszystkiego i przemysle. na wsi jakos mi latwiej sie mysli i mam dystans do wszystkiego.a tu siedze sama non stop, rozmawiam z moim kotem:tak:niedlugo zwariuje chyba.jak ja bym chciala zeby ktos przyszedl i zadecydowal za mnie ...popieprzone to zycie jakies....
a co do tego listonosza to skargi chyba nie zloze, bo wlasnie boje sie ze nastepnym razem zniszczy cos...a zawsze taki fajny sie wydawal

Czesc dziewczyny witam sie i ja :tak:
Dzis wylaczyli mi cyfrowy polsat sama nie wiem dlaczego jak mam oplacony:-( dzwonie do nich i nie umiem sie dodzwonic.Z nudow zaczelam sprztac mieszkanko ale musialam do was wpasc na godzinke.
U mnie oki dzis bede pisala pozew o rozwod na czysto bo wczoraj nie mialam czasu i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze bedzie dobrze choc mam dziwne i zle przeczucie ze M i tak kiedys wypije
Dziewczyny tak sobie mysle ze tak troche dziwnie jak ja zabraniam mojemu M wypic cokolwiek i ze jak raz wypije to rozwod przeciesz alkohol jest dla ludzi i czasem moglby sie napic piwka skoro lubi.To tak jakby mnie zabronili juz do konca zycia zjesc cos slodkiego chyba bym sie pochlastala.Nie myslcie ze miekne wcale nie ale jakos musze tez z drugiej strony pomyslec i juz nie wiem czy nic kompletnie na nic mu nie pozwolic czy jakby wracala z pracy trzezwy to czasem np 1 piwko na tydzien czy 2 tygodnie moglby sie napic???????
Co o tym myslicie ?????Oczywiscie nadal trzymam sie tego ze po pracy ma wracac trzezwy ale moze pogadac z nim ze jak bedzie z pracy wracal oki to ja czasem na jakies piwko przy mnie wypic mu pozwole moze to go jakos zmotywuje ???????
Sorki ze od razu babarduje was moimi dylematami :baffled:
Lece was poczytac
Dorka, fajnie, że wpadlas na chwilę do NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A z tym Polsatem, zadzwon pod nr linii abonamenckiej, odezwie sie automat potem wcisniesz nr swojej karty z dekoderu i gotowe. Babka mowi Ci, że dostep będzie do trzech godzin. My czekalismy 0,5H :happy:

reklama
Do góry