reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witaj Serdecznie :tak:
Trzymam kciuki za staranka, oby poszlo jak po masle :-p
Chociaz trzeba czasami sie dluzej postarac:-(
Ja staram sie juz 14 miesiacy, w tym 4 cykl na wspomagaczach i jak narazie zadnych efektow.
Ale nie trace nadziei , bo wkoncu przeciez musi sie udac ;-)

Zagladaj do nas, zadawaj pytania jesli bedzie cie cos dreczyc, napewno bardzo mile i kochane dziewczyny udziela odpowiedzi i doradza :tak::laugh2:
Milego dnia... :rofl2:

Dziękuje za bardzo miłe przyjecie na forum
No wiem, że nie jest tak łatwo zajść w ciąże:( Te które nie powinny to maja dzieci :( My się staramy od dwóch lat z przerwami na leczenie ( bo ja mam problemy z miesiączkowaniem regularnym, do tego podwyższony testosteron i jeszcze jakis tam hormon) Ale cóż tak jak piszesz w końcu musi sie kiedys udać
Pozdrawiam

reklama
kina nie martw sie,nie z takimi problemami kobiety zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci,tobie tez sie uda,a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:

Marzenixx Świerczynski fakt ma super opinie ale tez ma opinie ze tylko kasa jest mu wazna , sama sie o tym przekonałam kiedys wyladowalam u niego ze strasznym bolem krocza a on popatrzył pogdybał skasowal i bez niczego odeslał do domu (inny lekarz wyslal mnie odrazu na zabieg) a nastepnym razem jak sie zapytałam na koniec czy moge brac antykoncepcje to odprowadzajac mnie do drzwi powiedzial ze to nastepnym razem , wiecej juz mnie nie zobaczył
napisał rudka
kina nie martw sie,nie z takimi problemami kobiety zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci,tobie tez sie uda,a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:
ja tez nie wierze w sprawiedliwośc zbyt wiele kobiet widzialam naprawde cierpiacych z braku dzieci takich prawdziwych wspanialych matek a pierwszy raz jak urodzilam, niby zdrowa, mloda bez nalogów urodzilam chora coreczke a zaraz po mnie przyjechała babka po 40 z 5 dzieci chyba prosto z imprezy 5 minut i po porodzie była nawet chyba nie byla swiadoma co sie dzieje i dziecko zdrowe super, och noz mi sie otwiera .... nie bede konczyc

Ostatnia edycja:
nienius, rudka, lilu19, kingus- dziekuje dziewczynki za mile przywitanie... my z mezem juz dzialamy ale nie licze ze teraz cos sie tam wydarzy bo do okresu zostalo mi 3 dni, nie wiem jak to z tymi dniami plodnymi bo w symie jak zabieg mialam 13 to uwolnili moja komorke jajowa i w sumie moze jeszcze zdazyl plemniczek ja zapldonic.. no ale raczej na 99,9 % ze nie,,, ale wcake sie tym nie smuce , podchodze do tego normlanie,, taki prawdziwy cykl pierwszych staranek przed nami i zobaczymy co z nich wyniknie ale dopoiero w wrzesniu:):-D

Cześć dziewczynki :-)

W srodę byłam u ginki i na chwilę obecna wszystko ok :-DDzidzia miała ok. 5 mm długości (kolos, nie? hihihih):laugh2: i widać było jak serduszko pulsuje
Super, że wszystko dobrze :tak:

U mnie wielki dzien juz tuż tuż więc nie mam na nic czasu! i Coraz wieksze nerwy!Buziaki !!!:-D:-D
Jejku jak ten czas szybko minął. Na pewno wszystko wyjdzie świetnie :-)

taki prawdziwy cykl pierwszych staranek przed nami i zobaczymy co z nich wyniknie ale dopoiero w wrzesniu:):-D
Dobrze, że masz takie podejście jak nie teraz to na pewno w następnym cyklu się uda :tak::tak::tak::tak::tak:

a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:
Ja też tego nie rozumiem ale cierpliwie czekam na swoją kolej. Jakoś chyba nabrałam trochę więcej luzu do staranek teraz szukam pracy i moje myśli są zajęte czymś innym ;-)

Cześć kobitki ;-)
troszke teraz czasu nie mam .... juz zaczynam chodzic na rzesach ale mam nadzieje ze jeszcze ze 2 miesiace i bedzie z glowy ....:dry:
tikanis nie masz pojecia jak mi sie mordka usmiechnela jak przeczytalam ze wszystko sie udalo i macie zielone swiatelko!!!! :-D super i to twoje optymistyczne nastaiwenie jest cudowne!!! :laugh2: trzymam kciuki za owocne staranka nawet w tym cyklu a co :-D
Marzenixx zycze zebys mimo narastajacej nerwowosci wszysztko zapiela na ostatni guziczek zeby wszystko poszlo tak jak sobie to wymarzylas!!!!!:tak::tak:
kingus obys znalazla wymarzona prackę !!!! i dobrze platna :-D
nenus wygladasz kwitnaco!!!! ;-):-D i rownierz gratuluje tego malego giganta :laugh2:
wszystkie dziewczynki pozdrawiam ! a i witam nowe :tak:

kingus- znaczy sie tego cyklu nie mozna wliczac bo w sumie go nie bylo.. w tym czasie mialam operacje,, pierszwy dopeiro przedemna:)
eve84- heheh dzieki kochana za te slowa.. operacja dala mi duzo dobrego.. same pozytywy,, i cera ladniejsza, i zielone swiatlo i z wagi zlecialam.. wiec 3 plusy a minusow brak.. wiiec strasznie jestem optymistycznie nastawiona..:)
marzenixx- kochanie jak tam przed twoja wielka uroczystoscia???trzymam kciuki aby sie wszytsko udalo:*

reklama
Witam dziewczynki !!!!

To znowu ja :tak: wpadłam was pomęczyć :-D:-D

Nienius nio duży już ten Twój ''kolosek'' :tak::tak: Darunia też coraz piękniejsza ;-) no i przede wszystkim mamusia wygląda kwitnąco:tak: jednak to prawda że ciąża służy :laugh2:

Tikanis słonko cieszę się że wszystko się udało i że jestes pozytywnie nastawiona i w ogóle :tak: nie ma teraz opcji żeby się nie udało :happy::happy:

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i owocnych staranek życzę :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry