reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Siema ;-D prosze mnie nie jechac, wiem ze strasznie dlugo mnie nie bylo... U nas strasznie duzo sie dzieje, nie jestem juz z J sama wychowuje mala, przez co nie mam czasu a wieczorem padam jak kawka;P

No i kapanko po szczepieniu samo się rozwiązało. Mała jak padła po 19 tak jeszcze śpi :szok::-D:-D:-D, więc nie będę już jej męczyć nawet jak niedługo się obudzi :tak:

tylko usn ęła na łóżku a nie w łóżeczku i boję się ją ruszać, żeby się nie obudziła, bo może znów ładnie pospi. No i tu jest problem, bo mąż już kima na jednej połówce, mała na drugiej a dla mnie miejsce w łóżeczku zostało :baffled:;-):-D

Snoopy witaj po tak długiej przerwie!!! Mam nadzieje ze Twoja dzidzia grzeczna! I oczywiscie mam nadzieje ze bedziesz czesciej wpadała na bb!!! przykro mi z powodu waszego rozstania- napewno wszystko sie poukłada :-) serdecznie pozdrawiam!!!

mala jest rewelacyjna:-) tylko strasznie lubi byc noszona a teraz jak juz 8kg wazy to dla mnie juz z przyjemne nie jest :-D kapie ja o 20 dostaje butle, zasypa sama w lozeczku i budzi sie albo o 6 albo o 7:-)

mala jest rewelacyjna:-) tylko strasznie lubi byc noszona a teraz jak juz 8kg wazy to dla mnie juz z przyjemne nie jest :-D kapie ja o 20 dostaje butle, zasypa sama w lozeczku i budzi sie albo o 6 albo o 7:-)

No to grzeczniutka ta Twoja Alusia jest :tak: no i te całe 8 kg szczęścia :-D:-D:-D To czekamy na świeże fotki Twojej księżniczki :tak:

reklama
Do góry