Angiee
Fanka BB :)
A skąd przekonanie, że to biochem?Zrobiłam betę z krwi, jadę po facelle ale jestem przerażona wizja 3 biochemii w ciągu 4 miesięcy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i wybaczcie że tyle piszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A skąd przekonanie, że to biochem?Zrobiłam betę z krwi, jadę po facelle ale jestem przerażona wizja 3 biochemii w ciągu 4 miesięcy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i wybaczcie że tyle piszę
U mnie w miescie tez sie idzie na kilka dni, dlatego ja pojechalam do innego szpitala 50 km. Tylko ja bylam od razu nastawiona na szpital, bo prostu nie chcialam byc sama, maz jechal na nocke i chcialam zeby juz bylo po wszystkim. Bylam w sali z dziewczyna co byla na usuniecie polipa. Podali tabletki i jak sie zaczelo to lyzeczkowanie. Wieczorem wyszlam do domu. Personel na prawde byl empatyczny, wszystko przebieglo ok, poponowali pomoc psychologiczna. Zycze ci zeby wszystko poszlo po twojej mysliMam nadzieję że uda się samoistnie bardzo bo u Nas się idzie na 3 dni do szpitala… takie mają zasady a nie wyobrażam sobie w tym momencie leżeć przez trzy dni na oddziale ginekologicznym z kobietami w ciąży…
U mnie dalej brak okresu, nadal wychodzą mi jakies dziwne cienie na tescie. Dzisiaj 11 dpo, zrobilam test z drugiego moczu dzisiaj i ja nie wiem czy te pinki sa jakies wadliwe. Cos jest z tymi testami nie tak, bo jak na razie to sie nie rozkreca.@Anywhere daj update co u Ciebie![]()
Pinki mimo, że mają taką samą czułość jak Facelle to później pokazują kreskę. Jak na moje się rozkręca. Leć na betę, ona powie Ci prawdę, nie ma co patrzeć na progresję wybarwienia kreskiU mnie dalej brak okresu, nadal wychodzą mi jakies dziwne cienie na tescie. Dzisiaj 11 dpo, zrobilam test z drugiego moczu dzisiaj i ja nie wiem czy te pinki sa jakies wadliwe. Cos jest z tymi testami nie tak, bo jak na razie to sie nie rozkreca. Zobacz załącznik 1740009
Zobacze jeszcze jutro rano, żałuję ze nie zrobiłam dzisiaj z porannego moczu. Jak jutro bedzie wyraźniejsza to skocze na betePinki mimo, że mają taką samą czułość jak Facelle to później pokazują kreskę. Jak na moje się rozkręca. Leć na betę, ona powie Ci prawdę, nie ma co patrzeć na progresję wybarwienia kreski![]()