AGAWAR ja tez mam takie lozeczko chicco kolor zielony jest super coreczka uwielbia w nim spac a jak podrosnie to bedzie miala plecaczek na swoje drobiazkiSuper wybor:-):-):-)
![]()
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AGAWAR ja tez mam takie lozeczko chicco kolor zielony jest super coreczka uwielbia w nim spac a jak podrosnie to bedzie miala plecaczek na swoje drobiazkiSuper wybor:-):-):-)
![]()
tak, jest ja bede miala wlasnie zpompowanymi, na inne nawet nie patrze przy naszych chodnikach![]()

Ja prawie wcale nie muszę sie schylać mając 164 cm
Też myśleliśmy nad neutralnym kolorem,ale my ogólnie lubimy niebieski wiec nawet gdyby synek okazał sie córeczka to nie widzę problemu
A ja dzisiaj bardzo zadowolona, przyszło łóżeczko turystyczne, które zamówiłam na allegro. szczerze mówiąć miałam pewne obawy i wątpliwości, ale jak już stoi rozłożone, to jestem zadowolona, kupiliśmy takie niebieskie:
ŁOŻECZKO 2 POZIOMY KOJEC Z MOSKITIERĄ KURIER (420786432) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
do tego kupię normalny przewijaczek, bo będę go mogła w razie potrzeby przełożyć do drewnianego i normalny materacyk.