reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Agamir dostałam na razie orzeczenie, które po 3 tygodniach się uprawomocni i wtedy dostaje się decyzję.I co dostałas? Bo lekarz kazal mezowi i on złozył wniosek!
wanilia79
Entuzjast(k)a
Kaka luz ja gaci i skarpetek też nie prasuję ;-)Ja widać jestem jakaś taka inna;-)
Ja nic nie prasuje tzn na bierzaco tylko. Ale wiem ze jak zaczne szykowac dla smerfa znow zaczne prasowac prosto z linki(bardzo lubie w czasie seansu filmowego) teraz mam wiecej miejsca w szafach wiec sie bedzie opłacało
Ale napewno nie posciel a tymbarzdiej gacie

ppatqa
Październikowe mamy'08
Kaka ja poscieli nigdy nie prasowalam, jeszcze czego, moja mama swoją wozi do magla, a nasza ze sznurka odrazu na wyrko
czarna gacie to juz przesada, ja tez prasuje przed tv
A to co przynieślismy z 20-30 minutowego spacerku, ten duży to męża, wiecej nie zmieścio nam się w rączki, nastepnym razem biore siatke.

Na zdjeciach wkleje fote z wesela
czarna gacie to juz przesada, ja tez prasuje przed tv
A to co przynieślismy z 20-30 minutowego spacerku, ten duży to męża, wiecej nie zmieścio nam się w rączki, nastepnym razem biore siatke.

Na zdjeciach wkleje fote z wesela
blond_20
Czarownica
Kaka slyszalam ze dzis cisnienie strasznie spada i mi tez cos jakos nie bardzo dzisiaj
a z tym prasowaniem gaci czy poscieli to dla mnie lekka przesada
ale jak ktos lubi to prosze
ja wlasnie za chwile zaczne smazyc kanie
sasiad przyniosl bo 3 wiadra nazbieral
a tak mi sie grzybow chcialo:-)
jutro o 5 rano musze wstac bo o 6 wyjazd do Warszawy:-(mama na wakacje, a ja na dworzec i zabieram sie za nauke, bo teraz mam motywacje zeby te egzaminy pieprzone zdac, bo inaczej dziekanki nie dostane.
oj a ja znowu zdjec nie zobacze
czarna jak moge wejsc na zamkniety?bo nie rozumiem dlaczego nie moge

a z tym prasowaniem gaci czy poscieli to dla mnie lekka przesada

ja wlasnie za chwile zaczne smazyc kanie

jutro o 5 rano musze wstac bo o 6 wyjazd do Warszawy:-(mama na wakacje, a ja na dworzec i zabieram sie za nauke, bo teraz mam motywacje zeby te egzaminy pieprzone zdac, bo inaczej dziekanki nie dostane.
oj a ja znowu zdjec nie zobacze
reklama
Podziel się: