reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Natella ja tez kiedys mialam taka cinka kreseczke moj maz nawet jej nie widzial a potem zrobilam po jakims czasie drugi i byly dwie wielkie krechy no wiec takie malutkie gratulki ale zrob jeszcze za kilka dni drugi tak dla pewnosci albo lepiej mykaj na bete dostanisz wtedy wieksze gratulki;-)

reklama
narazie cisza kilka plamek te co od rana i cisza brzuch tez spoko jak szlam sobie na spacerek to mnie tak dziwnie w dol ciagnal, ale @ pownna byc jutro wiec wszystko przede mna ale dzieki za doping

Dzięki za powitanie...

Natella, ja w pierwszej ciązy jak robiłam teścik, to tez druga kreseczka była cieniutka, nawet męża dla pewności pytałam czy aby ta kreseczka tam jest, także zachowaj spokój i za kilka dni zrób kolejny test... a tak po cichu GRATULACJE!

Mam nadzieję, że te zafasolkowane, będą nas zarażać swoim szczęściem...

Adolfinka no i 3mam kciukaski za Ciebie.... oby jutro nie przylazła @ wstręciucha!

Ostatnia edycja:
Natella ja też po cichu gratuluję, wreszcie zaczyna tutaj coś się dziać

ja po angielksim - młoda mnie zadziwiła nawet sporo pamieta z ubiegłego roku:tak:

katarzynka_s
no to my razem jak szlaone do apteki, ja juz mam kolejny lezy i czeka :)
tobie tez z sutkow cos leci? mi z jednego i nie wiem co robic?
troszke jak saira to wyglada, czasem rpzezroczyste, malo tego, glownie jak nacisne...ale to zmoe byc cos zlego?
katarzynka1979
witaj w klubie, ja tez za kilka miesiecy 30 lat...i licze na cud ze udalo sie za peirwszym razem :)
justyna_0 DZIEKUEJ ZA NIC NADZIEI :)
adofina - masz racje!
wiez co amsz tyle objawow ze mysle ze Ci sie udalo :)
kingus z tym swiatelkiem to sie usmialam, ja tam tez bym chciala zbey brzuch sie w ciazy robil rpzezroczysty to bym widziala co dzidzia sobie tam wyczynia :)

DZIEWCZYNY :) chyba padne, czytajac wasze posty to normalnie sama nie wiem jak wczesniej o tym nie pomyslalam :) ostatnio bylam w Niemczech pos zczepionke dla mojego synka na meingokoki, ordynatorka ze szpitala nam polecila i maja tam fajne podpaski, akzda z husteczka mokra i maz mowi a kup wiecje bo u nas nie ma i chyba kupil mi z 10 opakowan :) czyzby to jakis znak???????

Natella - gratki, chyba jestes :) kurcze ale fajnie ci :)

jeszcze raz :)
tak mnie jakos natchnelo po waszych postach, taka nadzieje i radosc poczulam ze az sie wzielam za sprzatanie, bo wowczas najbardziej sie relaksuje, a nie moglam sie za to wziasc od 2 tygodni..jakos nie mialam ochoty, sily i w ogole...a teraz rozpiera mnie energia, co to sie porobilo :)
mam nadzieje ze sie udalo, chcialabym juz wiedziec czy tak czy nie bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcialabym juz wiedziec tam i byc u lekarza rpzed wylotem...
ach...

witam wieczorkiem

natella wiesz może byc tak że masz malo hormonu produkujacego się w czasie ciąży , ale moze byc i test kijowy.Jakis czas temu pisalam, ze zrobilam tescik i tez mialam taki cień krechy...a potem@ ale ja trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję że to jednak fasoleczka

NOWE STARACZKI BARDZO GORĄCO WITAM!
adolfina a ty testujesz czy czekasz na brak @?
o już doczytalam...ja mam nadzieję ze to jednak dzidzia.Ale mogą byc przeciesz jakies plamienia nawet jak jestes w ciązy okolo miesiączkowe zwlaszcza na poczatku...choc zycze aby nie bylo komplikacji tylko piękna fasolinka.

kingus a w jakiej szukasz pracy??gdzie bys chciala??

lilu a ty czym się zajmujesz???

Ostatnia edycja:
Rety!Chwile nie zagladalam a tu 4 stronki do czytania:szok:Super:-)
:-):-):-)@ NIE MA:-):-):-)Apetyt za to jest wieeelki i juz mi tylek rosnie,szczegolnie ze przez ostsnie pare dobrych miesiecy na ostrych dietach bylam,wiec teraz organizm sie domaga:zawstydzona/y:A nie moge ograniczac znowu do 1000kal bo nigdy nie zajde w ciaze:sorry2:No i juz przybylo od rozpoczecia staran 3kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale nie martwie sie-zrzucilam po pierwszej ciazy to i po drugiej dam rade:tak:
Natella - moj tescik z Weronisia tez byl baaaaaaaaaaaardzo slaby i latalam jak szalona po aptekach i pytalam co to oznacza,bo nie bylo wolnych miejsc w przychodniach:dry:I KAZDY powiedzial,ze skoro test wykryl to jest to ciaza i innej opcji po prostu nie ma:tak:Tak wiec powtorz sobie jeszcze raz,ale ja juz skladam OGROMNE£ GRATULACJE:-)
A co do tego wycieku z sutkow to jak juz pisalam-radze isc do lekarza.ja bylam i dal mi wlasnie na jutro skierowanko na badania hormonalne i krwi,ale stwierdzil tez ze widzialby gdyby to bylo cos z hormonami bo wtedy jest duzo innych oznak ktorych u mnie brak....I ze moze byc to u niektorych kobiet oznaka ciazy...!No i ja tej nadzieji sie trzymam,hehe...
Elisabeth - witaj serdecznie!ja tez od niedawna na tym watku:tak:Szybkiego zafasolkowania zycze:-);-)
adolfina - rety!sciskamy kciuki wszysciutkie za Ciebie!!!widze,ze objawy sa wrecz podrecznikowe wiec pewnie sie udalo:tak::tak:
gemini - witamy i pisz jak tam oczekiwania!!!!oby nie potrwaly za dlugo:tak:

A ja jutro o 11:15 na badanie paskudnej krwi:wściekła/y:Nie nawidze igiel i zawsze mi pobieraja na lezaco bo zdazylo mi sie kilka razy zemdlec:-p:zawstydzona/y:Ale moze szybo sie wyjasni czy nowy okruszek juz sie zadomowil................;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Kilka dni mnie nie było i znów przybyły nowe mamusie :-) Gratuluję Wam bardzo i proszę o porcję fluidków.

U mnie, tak jak przewidywałam, owulacja się nie pojawiła, dziś 1 dc, zobaczymy jaki będzie.

Jutro muszę powtórzyć wynik toxo i czeka mnie potem wizyta u lekarza. Może po prostu monitoring najpierw, a potem zobaczymy. Kocham wrzesień i mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy :-)

Miłego wieczorku życzę :-)

Do góry