reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Aaa, był wtopa... Zapomniałam o szampanie. Przypomniało mi się jak zaczęłam nosić jedzonko na stół. Ale goście powiedzieli,że to facet,a faceta opija się wódką. A szampana wypiliśmy dzisiaj na rocznicę teściów:-)

ja sie wlasnie zastanawialm, czy szampan ma byc obowiazkowy? z tego co piszesz, to :tak:

reklama
Justyna super że urodzinki się udały
my 17 wylatujemy do tego Rzymu i wrócimy dopiero w nocy z 21 na 22 więc przyjęcie urodzinowe po konsultacji z rodziną urządzimy w niedzielę to jest chyba 29
tort już zamówiony i coraz bardziej skłaniamy się do tego żeby imprezę urządzić jednak w domu no ale jeszcze zobaczymy
Postanowiliśmy z W że babcie w ramach prezentu złożą się na wózek parasolkę dla Zuzki chcemy go kupić jeszcze przed wyjazdem żeby nie brać naszego wielkiego i ciężkiego wózka

Justyna super że urodzinki się udały
my 17 wylatujemy do tego Rzymu i wrócimy dopiero w nocy z 21 na 22 więc przyjęcie urodzinowe po konsultacji z rodziną urządzimy w niedzielę to jest chyba 29
tort już zamówiony i coraz bardziej skłaniamy się do tego żeby imprezę urządzić jednak w domu no ale jeszcze zobaczymy
Postanowiliśmy z W że babcie w ramach prezentu złożą się na wózek parasolkę dla Zuzki chcemy go kupić jeszcze przed wyjazdem żeby nie brać naszego wielkiego i ciężkiego wózka

:-D:-D:-D:-D postanowilismy, ze babcie...:-D:-D:-D

Agulka bardzo apetyczne te nalesniki.

A u nas roczek bedzie skromniutki.To znaczy tylko my z mezem i dzieciaczki.Wczesniej plany byly inne mialo byc kinder party na ogrodzie i pare osob.Ale niestety potoczylo sie wszystko inaczej.

reklama
Do góry