WANILIA ja mam nadzieje ze ty nie bedziesz sama tego przenosic ??????

Milej pracy ale uwazaj na siebie
wanilia nie szalej z meblami
Miło, że się dziewczynki o mnie martwicie, ale sama nie zamierzam mebli dygać, tylko to co w środku, mam sporo szkła i muszę to wynieść do witryny w salonie, bo w dzidziusiowym pokoju szklanek i szklaneczek nie będę ustawiać :-)
Dziewczynki a jak to jest jak ja teraz wiem ze z ostatniego usg wyszlo ze TP na 10 listopad a wedlug mesiaczki mam na 26 pazdziernik to powiedzcie mi jak ja mam to liczyc jak juz bedzie po 26 pazdziernik mam uznac ze juz jest po terminie ? i kilka dni po udac sie do szpitala i jak co to beda mi wywolywac czy mam czekac i czekac bo ja nie wiem ????????? :-(
.
Dorotka, mój gin uznaje TP wg OM i tym się kieruję
Gosia, jestem pewna, że sobie poradzisz, a teściów masz rewelacyjnych, aż w szoku jestem, że można mieć tak dobrych teściów.
Asia, czytam i oczom nie wierzę, a japa mi się cieszy!!! Gratuluję!! dziekana-z takim podejściem i Tobie. Exam na pewno zdasz, a jak zaliczysz jeszcze jakiś teraz to później tylko będzie Ci łatwiej, ale nic na siłe.

Naskrobałyście a ja nie mam siły napisać nic.
Asiu gratuluje, że udało się pozałatwiać sorawy uczelniane.
Ja idę spać już tak mnie strasznie spojenie łonowe boli - dosłownie łzy wyciska na twarz.
Dobrej nocy.
Madziu, biedactwo śpij dobrze, oby przeszło do jutra.
I mnie po południu sen zmożył, a teraz spać mi się nie chce. Sporo dziś zrobiłam, ale nie to co zamierzałam. Miałam porządki robić, a w końcu w kuchni wylądowałam przy leczo. Zadzwoniła koleżanka i tak się zagadałam, że papryka się przypaliła i wybierałam co lepsze, bo mi się nie chciało jechać po następną.

Idu pogrzebać na allegro, a Wam życzę spokojnej nocki
Dobranoc