reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Polecam ten sklep internetowy:
www.uva.pl
Mamy kilka ciuszkow i naprawde warto.

Czy myślicie juz o kombinezoniku na zime?

ja na razie mam kurteczke i futerko z mufka na raczki (sliczne) dla malej. musze poszukac, czy nie ma na strychu u mamy kombinezonu po siostrzencu. super, jak takie ubranka zostaja po innych dzieciach!

przymierzylam julitki kurteczki z wiosny i na jesien jescze wystarcza:tak:

co do niekapkow, to kupilam kolejny z canpola i jest super:-) nie wylewa sie spod zakretki , nie ma dodatkowej dziurki i ma zatyczke- wkoncu zniknely kaluze na podlodze i julitka nawet umie sama otwierac i zamykac:tak:

reklama
Dziewczyny z trójmiasta Carioca Hruda odradzam niby hurtownię Akpol w Gdyni buuu mają drogo nawet z tą ich karta gdzie mam 6% rabatu i tak mają drożej niż np. w Auchanie.
Wczoraj byłam po kubeczek w Akpolu i przy okazji kupiłam pieluszki do pływania dla Igusia a będąc w Auchanie sprawdziłam ich cenę i co się okazało pomimo mojego rabatu w Akpolu i tak zapłaciłam 4,50 więcej za paczkę:wściekła/y: więcej tam nie pojadę
Słoiczki Auchan też ma tańsze:tak::tak: no i mam do tego Auchan bliżej

A co do kubeczka ze słomką to porażka Igor nie ma pojęcia o co w tym biega gryzie słomkę zdziwiony że nie leci :baffled::rofl2:

gagulec, na zamknietym w zdjeciach jest fotka julitki z tym kubeczkiem. jesli bedziesz chciaal dokladniejsze, to zrobie i wstawie:-)

dziewczyny, jak myslicie, jai kombinezon jest praktyczniejszy dla naszych malych "balwankow"? jednoczesciowy, czy moze ososbne spodnie i kurteczka?

reklama
My na tą zimę mamy jednoczęściowy.
Kupiłam Mateuszowi ten kubeczek ze słomką. Radzi sobie świetnie. Mam wrażenie,że chętniej z niego pije niż z butelki.
Mateusz dostanie spóźniony roczkowy prezent, krzesełko uczydełko. Miał być w niedzielę,ale goście nie dojechali

Do góry