reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciązowe Kłopociki

Martynaag hej u mnie też leci siara od 30 tygodnia, w szkole rodzenia dowiedziałam się że to niczym nie świadczy, jak leci to nie szkodzi, jak jej nie ma to też nie szkodzi :)
Więc się kochana nie przejmuj tym.

reklama
dombar ja to teraz po ostatniej wizycie u gin i po nasluchaniu sie tego wszystkiego to zaczelam sie wszystkim przejmowac. Ale skoro mowicie, ze to nic takiego to kamien z serca :-)

Noo hih Tak szybko minęło, a przeciez dopiero co dowiedzialysmy sie, ze jestesmy w ciazy hehe A teraz najpiekniejsze chwile sa juz tak bliziutko :-)

Martynaag - dobrze, że zadzwoniłaś do gina :) skoro kazała brać nospe to ok :) w końcu jest lekarzem i wie co robi i trzeba mieć zaufanie. 1 cm rozwarcia to na szczęście nie dużo... jeśli będziesz się oszczędzała to jestem pewna, że dotrwasz Kochana do bezpiecznego czasu, w którym dzidziuś będzie mógł się już urodzić :)

Jeśli chodzi o siarę.... to u mnie tak mniej więcej od 15 tygodnia jest coś co przypomina siarę...:)

ja jak szoruje piersi to potem mam taka skorupke na sutkach wiec cos wycieka ale klopocikiem u nas jest nadal spanie co noc koszmar a moj synek ma jakis siodmy zmysl i wie kiedy moze przyjsc w nocy do lozka rodzicow i sie poprzytulac cwaniaczek ciekawa jestem jak bedzie potem...?? czy bedzie sie budzil jak malenstwo zakwili?? i czy wtedy tez bede miala klopoty ze spaniem??? juz jestem zmeczona.... nawet nie mam sily na spacer z malym... tak mi go szkoda:baffled:

CzarnaAnutka dziękuję za miłe słowa :-)
Ja sie naprawde oszczędzam, ale mojemu M ciagle malo. On by chcial, zebym lezala plackiem w lozku calymi dniami i nocami. A to sie przeciez tak nie da.

Martynaag wiem, że trudno tak ciągle leniuchować bo jeszcze większa ch..... bierze człowieka, że niczemu się przysłużyć nie może, ale z drugiej strony dobrze, że M tak się martwi to bardzo dobrze o nim świadczy :-)

Trzymaj się i cały czas sobie powtarzaj, że to wszystko dla Juleczki ;-)

Mua :*

reklama
Hej

U mnie z ta siara to jakos tak dziwnie pojawila sie juz w 4 miesiacu czasami sie naprawde duzo lalo, a teraz cisza:baffled: nie wiem czemu to tak ale w sumie chyba dobrze bo czasami upierdliwe to bylo.

A ze czas tak szybko mija to sie zgadazm ja tylko obserwuje na forum "przyszle mamy" miesiace i pamietam jak listopad byl na szarym koncu a tu juz 3 w kolejce :-)bardzo to fajne jest :rofl:

Do góry