reklama
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
Martynaag - dobrze, że zadzwoniłaś do gina
skoro kazała brać nospe to ok
w końcu jest lekarzem i wie co robi i trzeba mieć zaufanie. 1 cm rozwarcia to na szczęście nie dużo... jeśli będziesz się oszczędzała to jestem pewna, że dotrwasz Kochana do bezpiecznego czasu, w którym dzidziuś będzie mógł się już urodzić
Jeśli chodzi o siarę.... to u mnie tak mniej więcej od 15 tygodnia jest coś co przypomina siarę...
Jeśli chodzi o siarę.... to u mnie tak mniej więcej od 15 tygodnia jest coś co przypomina siarę...
ja jak szoruje piersi to potem mam taka skorupke na sutkach wiec cos wycieka ale klopocikiem u nas jest nadal spanie co noc koszmar a moj synek ma jakis siodmy zmysl i wie kiedy moze przyjsc w nocy do lozka rodzicow i sie poprzytulac cwaniaczek ciekawa jestem jak bedzie potem...?? czy bedzie sie budzil jak malenstwo zakwili?? i czy wtedy tez bede miala klopoty ze spaniem??? juz jestem zmeczona.... nawet nie mam sily na spacer z malym... tak mi go szkoda

nathaliep
Fanka BB :)
Martynaag wiem, że trudno tak ciągle leniuchować bo jeszcze większa ch..... bierze człowieka, że niczemu się przysłużyć nie może, ale z drugiej strony dobrze, że M tak się martwi to bardzo dobrze o nim świadczy :-)
Trzymaj się i cały czas sobie powtarzaj, że to wszystko dla Juleczki ;-)
Mua :*
Trzymaj się i cały czas sobie powtarzaj, że to wszystko dla Juleczki ;-)
Mua :*
reklama
maliinka_ev
Fanka BB :)
Hej
U mnie z ta siara to jakos tak dziwnie pojawila sie juz w 4 miesiacu czasami sie naprawde duzo lalo, a teraz cisza
nie wiem czemu to tak ale w sumie chyba dobrze bo czasami upierdliwe to bylo.
A ze czas tak szybko mija to sie zgadazm ja tylko obserwuje na forum "przyszle mamy" miesiace i pamietam jak listopad byl na szarym koncu a tu juz 3 w kolejce :-)bardzo to fajne jest
U mnie z ta siara to jakos tak dziwnie pojawila sie juz w 4 miesiacu czasami sie naprawde duzo lalo, a teraz cisza

A ze czas tak szybko mija to sie zgadazm ja tylko obserwuje na forum "przyszle mamy" miesiace i pamietam jak listopad byl na szarym koncu a tu juz 3 w kolejce :-)bardzo to fajne jest

Podziel się: