zyrafka - tak właśnie robię, biorę co 8 godzin. Dzięki.
Ewushka - napewno będę szamać czosnek w ilościach hurtowych, dzięki!! Właśnie wcinam grzanki czosnkowe na sniadanko, będę wszystkich trzymać dziś na dystans, hahaha.
pytia - Misia chodzi spać ok 23 i wstaje ok 6-7, czasm pośpi do 8, łączę się z tobą w bólu...
Agatkas - ja też wstawałam całe życie jak zombie, hahaha, równo z tatą, który od 5 szykował się do pracy, czasem nawet go budziłam, masakra, hehehe.
Madzienka - trzymam kciuki za sprawny i zorganizowany remoncik!!
Morbital - moja niunia tez bryka w nocy ostro i rankami daje znać o sobie, ale dzisiaj jakaś spokojna i cisza, mam nadzieję, że zbryka mnie po śniadanku. Nic się nie martw napewno wszystko się ułoży, a ty sobie poradzisz ze studiami, dzidzia ci pomoże!
Agga - a ile tego czosnku dajesz nakubek mleka? No i mam nadzieję, że mebelki jednak skręci mężczyzna i będą cieszyć oczęta!!
Paola - ja też jutro zaczynam 30 tydzień i mam 7-8 kg na plusie, ja uważam, że to niewiele, ale wszystko zależy od twojej wagi sprzed ciąży, postury i wzrostu... A brzuch ja mam spory, więc nikt nie ma wątpliwości.
Asiulkaa - jak egzamin? ja trzymam kciuki!!!
Zapominajka - no to kiepsko, ale napewno przypomni ci się na zakupach!! Pochwal się zdobyczami!!