Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aleksandra 40 - fajnie, że do nas dołączyłaś, teraz możemy grupowo dumać nad tym fenomenem, hehehe.
zyrafka - i pomógł ci ten Bioparox?
anoli - teraz mam umówioną na 13 października, ale pytała czy nie potrzebuję szybciej, powiedziałąm, że nie, bo po co, skoro i tak mi nic nie robi, hehehe, ale może po tej wizycie będą już częściej nie wiem... Znalazłąś coś ciekawego na carboocie? mam nadzieję, że spacerek się udał :-)
pwa - ja chwilę przed "wypadeczkiem" zrobiłąm siku, byłam w szoku, dobrze, że w łazience jeszcze byłam!!
sawka - dobrze, że choć chwilkę pobyliście razem!! Już niedługo... A jak kruszynka już bedzie z tobą to najpierw nie będziesz spała, bo będzie płakać, a potem dlatego, że będzie po tobie skakać, hahaha, czas się przyzwyczaić, hihihi.

) i cala sobote, jadlam kanapki z czosnkiem, an grubo
No i w niedziele jedna, bo wiadomo lepiej sie zrobilo to juz wymyslam
I naprawde diametralna roznica!! Takze Misiowka, jak mozesz to zostaw chemie a wez i przeczysc sie czosnkiem.Trzymam kciuki zeby i Tobie pomoglo 

Pytia Ty to i tak masz dobrzeMoja biedna mama miała ze mną trzy światy bo dla mnie godzina piąta rano to już było późno! Zresztą do dzisiaj raczej jestem "rannym ptaszkiem"
![]()
A dla mnie ósma to jeszcze świt...
innej wersji nie przyjmuję do wiadomości...:-)
wszelkich robót w domu
będę nadzorowała ich prace!!!!

no nic przypomni mi się to będę mazać - tak to jest jak zaczynam Was czytać a nie piszę od razu!