reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bliźniaki - ja miałam dokładnie takie same przemyślenia i jeszcze, że chciałabym, żeby moja córka miała szalone i radosne życie, a nie pełne zakazów, nakazów i tego co należy...

reklama
aleksandra 40 - fajnie, że do nas dołączyłaś, teraz możemy grupowo dumać nad tym fenomenem, hehehe.

zyrafka - i pomógł ci ten Bioparox?

anoli - teraz mam umówioną na 13 października, ale pytała czy nie potrzebuję szybciej, powiedziałąm, że nie, bo po co, skoro i tak mi nic nie robi, hehehe, ale może po tej wizycie będą już częściej nie wiem... Znalazłąś coś ciekawego na carboocie? mam nadzieję, że spacerek się udał :-)

pwa - ja chwilę przed "wypadeczkiem" zrobiłąm siku, byłam w szoku, dobrze, że w łazience jeszcze byłam!!

sawka - dobrze, że choć chwilkę pobyliście razem!! Już niedługo... A jak kruszynka już bedzie z tobą to najpierw nie będziesz spała, bo będzie płakać, a potem dlatego, że będzie po tobie skakać, hahaha, czas się przyzwyczaić, hihihi.

Misiowka tez mam wizyte 13 pazdziernika a potem mam nadzieje ze juz bedzie co dwa tygodnie:-)

A te twoje choróbsko to juz mogloby odpóscic:dry:

Carboot oczywiscie udany kupilam kilka ciuszków i karuzele do łóżeczka:-)

Anoli - super się skłąda, hehehe. A choróbsko to bym chętnie w dupkę kopnęła, chociaz mam wrażenie że ciś ociupinkę lepiej. No i czekam na fotki znalezisk!! Jaką karuzelkę wyhaczyłaś? Ja się zastanawiam nad tym zakupem i na razie myślę, że na początek to nie jest konieczne, może później, jak dziecko zacznie już dostrzegać i bawić się, a na początech chyba święty spokój na wagę złota. Chociaz jakby mi się coś fajnego trafiło, to też napewno bym się skusiła.

czesc dziewczyny :))

Musze wam powiedziec ze moja choroba chyba sie cofa . O niebo lepiej sie czuje . Od piatku wieczor ( wtedy co wymiotowalam z powodu kaszlu:dry: ) i cala sobote, jadlam kanapki z czosnkiem, an grubo:tak: No i w niedziele jedna, bo wiadomo lepiej sie zrobilo to juz wymyslam:-D I naprawde diametralna roznica!! Takze Misiowka, jak mozesz to zostaw chemie a wez i przeczysc sie czosnkiem.Trzymam kciuki zeby i Tobie pomoglo :happy2:
Aha i jeszcze jedno , dzieciaczek zaczal mi sie wczoraj ruszaac w brzuszku .....ale dlugo, bo prawie poltora dnia mi sie nie ruszal po tym moim upadku przez pufe :sorry2::zawstydzona/y:

Witam wszystkie nowe grudnioweczki:))

Dzień doberek wszystkim :)

Ja dzisiaj od szóstej na nogach, bo moje dziecko ostatnimi czasy uznaje, że to jest właściwa pora do wstawania, wrrrrrrr. A ja nieprzytomna po prostu...

Pytia Ty to i tak masz dobrze:) Moja biedna mama miała ze mną trzy światy bo dla mnie godzina piąta rano to już było późno! Zresztą do dzisiaj raczej jestem "rannym ptaszkiem":)

Witajcie dziewczynki!!!

U nas weekend zleciał na porzadkach do remontu, bo za chwilę wchodzi ekipa i w piątek wychodzi :tak: innej wersji nie przyjmuję do wiadomości...:-)

Mój mężulek w pracy a ja oczywiście dyżurny inżynier :-D wszelkich robót w domu :sorry2: będę nadzorowała ich prace!!!!

Buziaki dziewuszki i miłego dzionka :-D

Wszystkie chore mamuśki wracajcie szybko do zdrowia!!!!!;-)

reklama
Hello!!! :-)

zapomniałam co miałam napisać ,.,, :confused:

.......................
....................
.....................

qurcze!............... :baffled: no nic przypomni mi się to będę mazać - tak to jest jak zaczynam Was czytać a nie piszę od razu!

a ja wyrzuciłam tą super poduche do spania! polecaną przez większość ciężarnych i dużo lepiej mi się bez niej śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry