Anka34 gdzie rodziłaś poprzednio?
Szpital św. Rodziny na Jarochowskiego, kiedyś nazywali go na Engla.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anka34 gdzie rodziłaś poprzednio?
Ja chodze do lekarza narazie co miesiac aczkolwiek po 35 tyg juz co 2 tyg. Teraz ide w 33 wiec pewnie kolejna bede miala 2-3 tyg pozniej. Za wizytke place 100 zł, z usg ktore mam praktycznie zawsze 150zl. (ze zdjeciami i plyta dvd) Przez cala ciaze tylko 2 razy mialam wizyte bez usg ale w sumie usg i tak mialam robioneTzn moj lekarz mowi "nie robimy bo robilismy dopiero tylko zobaczymy szybko serduszko" klade sie i ogladamy sobie dzidzi buzke itd tylko bez pomiarów, tak rekreacyjnie. Osttanio wlasnie tak mialam, usg 4d , zdjecia, zadowolona wyszlam, bez pomiarów a zaplacilam 100zł tylko .
bliźniaki pochwal ode mnie męża.:-)
A ja zaraz znowu kłade się do łóżka bo męczą mnie skurcze.
Dzisiaj przeczytałam , że takie przepowiadające pojawiaja się ok 3-4 tyg. przed porodem.Czyżby Mała wczesniej chciała wyjść?
Nie no ale tak serio jak się jeszcze bardziej nasilą to pojadę do szpitala.
Wzięłam już 3 Nospy i trochę mi pomogły ale i tak muszę leżeć bo cały czas mam taki twardy brzuch.![]()
Ja chodze do lekarza narazie co miesiac aczkolwiek po 35 tyg juz co 2 tyg. Teraz ide w 33 wiec pewnie kolejna bede miala 2-3 tyg pozniej. Za wizytke place 100 zł, z usg ktore mam praktycznie zawsze 150zl. (ze zdjeciami i plyta dvd) Przez cala ciaze tylko 2 razy mialam wizyte bez usg ale w sumie usg i tak mialam robioneTzn moj lekarz mowi "nie robimy bo robilismy dopiero tylko zobaczymy szybko serduszko" klade sie i ogladamy sobie dzidzi buzke itd tylko bez pomiarów, tak rekreacyjnie. Osttanio wlasnie tak mialam, usg 4d , zdjecia, zadowolona wyszlam, bez pomiarów a zaplacilam 100zł tylko .
Ja tez do dziś myję małego w tym nivea dokładnie to się nazywa żel do myscia ciała i włosów. Co do Oilatum to jest super. Mój mały maił strasznie suchą skórę jak się urodził normalnie schodziła płatami i pielęgniarka wykąpała go własnie w oilatum no i prawie wszystko zniknęło. Lekarka potem kazała mi go jeszcze smarowac mleczkiem nawilżającym nivea.bliźniaki - ale ty dobrze zorganizowana jesteś! A mężuś super niespodziankę zrobił. Ja myłam od początku Jasia w płynie Nivea i do teraz go używamy (taki z szamponem w jednym).