Cześc dziewczynki, mam nadzieję, ze dobrze sie spało i wszystkie jestesmy wypoczęte :-) i wyspane. Ja dzis tryskam radością, bo jesteśmy w trakcie przytulanek i mocno wierzę, że to jest ten czas :-)
!!!. Miłego dnia. Pozdrawiam serdecznie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyjmowalam 3 lata
od poczatku mialam nieregularne cykle i jak mialam 17 lat dostalam silnych krwawien miedzymiesiaczkowych az dwa razy, wiec pan doktor ordynator w szpitalu nie wiedzial dlaczego i przepisal mi tabl. anty na wyregulowanie cykli, i tak bralam i bralam bo caly czas myslalam ze nadal muszeale czlowiek glupi
odstawilam kiedy zaczelismy myslec o dziecku ( 1.5 roku temu ) i chyba za pozno to nastapilo :-(
.
ja od rana mam mdlosci.. zle sie czuje, slabo ale to donrmalka.,,, chcialam sie zapytac moze ktoras z was wie czy bedac w ciazy mozna isc na l-4 od zaraz?? bo slyszlaam ze jak jest dluzej niz pol roku to wtedy bhp musi sie zgodzic jakies analizy robic i ze wtedy wogole zus placi i moze sprawdzic.. slyszalyscie cos o tym??? bo ja chcialam isc na l-4 od listopada no ale jesli mozna te 3 mc bez problemow to dopoero od grudnia bym mogla isc...![]()
No to teraz musi się udać ;-);-) Trzymam kciukicześć staraczki przez te forum wiem że nie jestem sama i troche mi na sercu lepiej że są kobitki które wiedzą co ja czuję .... ja z moim mężem jestem od 8 lat i nic ale od 2 miesiecy wzieliśmy się ostro za dzidziusia który chyba jest tak uparty że nie chce sie ujawnić. Wtamtym cyklu nie udało sie w tym kupiłam testy owulacyjne i wczoraj byłam na usg i pani doktor wskazala mi ten wekend jako dobry moment na dzidzisia, więc bedziemy sie starać. robiłam takze wyniki krwi ale wszystko poznam w grudniu bo dopiero mamy wizytę u lekarza i mojego męża jeszcze czeka badanie. Cały czas jestem dobrej myśli choć są takie dni .....
Oj, daj znac koniecznie, bo jestem ciekawa... Ja mam za parę dni usg i jestem ciekawa co mnie czeka :-) czekam na relację i powodzenia :-)No to teraz musi się udać ;-);-) Trzymam kciuki
Ja dziś lecę na usgmam nadzieje, że wrócę z dobrymi wiadomościami
Buziaczki dla Wszystkich:-)
cześć staraczki przez te forum wiem że nie jestem sama i troche mi na sercu lepiej że są kobitki które wiedzą co ja czuję .... ja z moim mężem jestem od 8 lat i nic ale od 2 miesiecy wzieliśmy się ostro za dzidziusia który chyba jest tak uparty że nie chce sie ujawnić.
lilu ja jestem takze dluga staraczka bo 1,5 roku prob i rok nie ostroznosci ktora i tak nic nie dala;-)no i nadal ciąży brak..
bablyss, lilu19- lilu19 co do ciebie to jednak dalej upieram sie zebys jak bedziesz w polsce popytala o ta laparoskopie, po laparo na 100% uda ci sie..
Lilu z tymi anty to spokojnie, ja zanim zaszłam w ciążę przyjmowałam tabletki około 7 lat później po odstawieniu staraliśmy się o dzidzię prawie 3 lata ale długość starań nie miała nic wspólnego z tabletkami, jestem pewna że Ci się uda tym bardziej , że jesteś młoda i nie masz ciśnienia upływającego czasu tak jak np. dziewczyny po 30stce, myślę , że zanim dobijesz do 25 roku życia będziesz juz dawno mamą, głowa do góry![]()
lilu19 ja brałam tabletki (cilest) od 19 r.ż. - przestałam jak miałam 28 lat i zaszłam bez problemów w ciążę... własciwie to odstawiłam na pół roku, okresy miałam nawet super regularne 28-30dni i zafasolkowałam od razu jak sie postaralismy...wczesniej w młodości tez miałam nieregularne cykle nawt po 44 dni i tabletki bardzo mi pomogły....myslę, ze u ciebie jest jakis problem innego typu, warto gruntownie zrobić sobie i chłopakowi badanka...
Lilu, ja też brałam tabletki 2 lata, odstawiłam dopiero w marcu, i oto teraz, po pół roku udalo się zafasolkować. To nie ma reguły, ze przez tabletki nie mozesz zajść. Owszem, kazda z nas ma inny organizm i nie wiadomo co u Ciebie jest przyczyną, ale fątpię, by to tabletki... Po nich organizm oczyszcza się do 3 miesięcy, więc powinno być ok. Koniecznie musisz się zbadać, i chłopaka tez,
Witam i ja czwartkowo. Tak jak pisałam wczoraj przyszła dzisiaj @. Zatem nici z ciąży.
Teraz mi się wszystko popierniczyło i za nic nie wiem jak mam liczyć teraz dni do owulacji. Od wczoraj? Czy od dnia kiedy miała być @? Wszystko się pomieszało![]()