Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Majandra spróbuj wody z octem- i kilka razy później gotuj wodę, aż zapach octu zniknie.
a ja mam inne pytanie czym usuwacie plamy na ubrankach dzieci bo ja mam na paru po soku porzeczkowym wypralam ale plamy niestety nie zeszly
Plamę po owocach odrazu trzeba zaprać lub nawet zamoczyć w letnim osłodzonym mleku. Oczywiście ostateczność to Vanish. Naprawdę jest dobry. I nie śmierdzi

a do mebli by kurz nie osiadal czego uzywacie pronta
Jedyny sposób na zmniejszenie ilości kurzu na meblach to położenie wykładziny lub dywanu. Wtedy kurz ma gdzie osiąść,bo mam wrażenie,że jak są gołe podłogi to ten kurz niustannie frówa. Oczywiście te dywany to żarta do mebli by kurz nie osiadal czego uzywacie pronta
Nie polecam,bo dopiero na gołych podłogach widać ile tego dziadostwa jest w domu
Mam w domu i wykładzinki i panele i tam gdzie jest wykładzina jest więcej kurzu na meblach niż tam gdzie są panele niestety .
Ja też mam ten problem. Wygląda to paskudnie. Natomiast z czajnikiem mam inny problem, nie mam kamienia tylko dużo żelaza w wodzie i cały czajnik w środku jest czerwony.Zardzewiały mi metalowe elementy od maszynki do mielenia. Jak je odrdzewić i zapobiec ponownemu rdzewieniu?
Czy to od tych witamin w kroplach bo one maja intensywny żółty kolor i faktycznie bardzo plamią.