hej Wam z rana!
jestem tak zakatarzona ze wreszcie moje imie do mnie pasuje... czuje sie jakby moja głowa wazyła 10 ton a nos by wielki jak moje biurko przy którym i tak musze siedziec....

szef coś przebakiwał ze moge rpzeciez isc na urlop ale hahahah niech on taki mądry nie będzie!a potem mi z premii zejdzie no i urlop mi sie zmarnuje.Jeszcze funkcjonuję wiec siedze w pracy.dziś jest spokój bo nie ma paru osób więc nie ma kto mi dokuczac

jutro ide na usunięcie zębola

czy jest taka mozliwosc ze mi cała twarz nie spuchnie???

co rpawda to juz 5 zab którego mi usuwaja ale porpzednie były zdrowe i maiłam wtedy kilkanascie lat mniej

(mam za wąską szczękę i nie mieściły mi się wsyztskie zęby w szeregu tylko chciały sobie boczkiem stanąć)... jak spuchne to biore urlpo na bank.Boje sie troszke ale w drugiej strony ... w koncu urodziłam dwoje dzieci bez znieczulenia to co mi tam ząb

:-)
moje młodsze dziecko zaczyna dobrowadzac nas wszytskich do szału.Nie usiedzi, nie ulezy, nie ustoi!w każdej z mozliwych pozycji kreci się i macha odnóżami jakby chciałgdzies indziej i co innego... ehhhh taka wiercidoopa z niego ze Boshe mój daj mi siłe

dalej szura brzuchem po podłdoze ale zato tak sie w tym wprawił ze smiga jak rakieta i podjada nam kwiatki

na razie zdrowy i oby tak dalej tylko znów mu na szyjce cos sie pojawia (nawrót tego co juz miał) i płakać mi sie chce bo dopiero co wyleczyłam mu to a znów wraca ... no nic.w rpzyszłym tygodniu wybieramy sie na opóźnione szczepienie to przy okazji lekarka mi go PONOWNIE obejrzy
kraa moja Oliwia od popołudnia w piątek sie mnie chya ze 100 razy pytała kiedy będzie poniedizałek bo ona chce do przedskzola

ostatnio zainteresowały ja dni tygodnia bo musi pilnowac piatku kiedy to ma basen i moze wziaść zabawkę do przedszkola

tym sposobem nauczyła się całego tygodnia
mrowa a gdybym sobie psikneła mlekiem do nosa....
ninja zdrówka dla Biedaczyska... oby nosek ozdrowiał bo wiem jak katarek potrafi wymęczyc takie maleństwo:-(a gruszką zwykła próbowałas mu usuwac wydzielinę z noska?? u mnie to wystarczało zawsze a frida wydawała mi sie zbyt... inwazyjna

moze Tymonowi nie podchodzi taka metoda i dlateog tak płacze po "zabiegu":-(
MrsF no witaj wreszcie - fajnei ze Wam się tak organizacyjnie ułozyło że każdemu pasuje
kasik jak milo czytać Twoje posty kiedy pełno w nich usmieszków

oby takich wiecej a jak najmniej smutnych

:-)oby najmniej powodów do smutku a najwięcej do radosci