reklama
O żesz dopiero godz 13.00 a Wy już tyle postów naprodukowałyście ;-)
Dzień dobry wszystkim:-)
Na początku dzień dobry Katarzynak
- w końcu do nas wróciłaś.... nie martw się na zapas wszystko będzie ok zobaczysz.... ;-) do poniedziałku zleci szybciutko i napewno zobaczysz swoją kruszynkę.....
Pixella no wcale sie nie dziwie że masz takie wypieki..... poranna gimnastyka to samo zdrowie
;-) i efekty jakie 

Ell trzymam kciuki za badania, zeby wyszły wzorowo... super że sie już lepiej czujesz ;-)
Adolfina liczymy na Ciebie...
jak widzisz fluidków ostatnio brak, nowych fasoleczke też.... kochana także liczymy na Ciebie, oj liczymy....
Kinguś daj znać co ze szpitalem...... żebyśmy wiedziały.....
pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie tych o których zapomniałam
Dzień dobry wszystkim:-)
Na początku dzień dobry Katarzynak

Pixella no wcale sie nie dziwie że masz takie wypieki..... poranna gimnastyka to samo zdrowie

Ell trzymam kciuki za badania, zeby wyszły wzorowo... super że sie już lepiej czujesz ;-)
Adolfina liczymy na Ciebie...

Kinguś daj znać co ze szpitalem...... żebyśmy wiedziały.....
pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie tych o których zapomniałam

elisabeth
Październik '06 i '09
Witam Dziewczynki...
Ja biorę globulki, dokupiłam probityki dla kobiet i ten wiesiołek i od nowego cyklu bede działac, bo teraz na bank się nie udało...
Ell cieszę się, że lepiej się czujesz...
3mam kciuki za wszystkie staraczki...
Miłego dnia...
Dzięki Calla za pamięć... jestem, czytam, ale nie mam czasu na odpisywanie... mój synek w sobotę kończył 2 latka i miałam urwanie głowy przez kilka dni... ale teraz myslę że będe częściej pisać...Coś naszej Elisabeth ostatnio nie widać......:-(
Ja biorę globulki, dokupiłam probityki dla kobiet i ten wiesiołek i od nowego cyklu bede działac, bo teraz na bank się nie udało...
Ell cieszę się, że lepiej się czujesz...
3mam kciuki za wszystkie staraczki...
Miłego dnia...
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Elisabeth witaj...;-)
Kochana a na co ten wiesiołek?... może i ja zakupie jesli to w czymś pomaga.... bo mnie też kolejny cykl czeka......
calla podobno poprawia sluz płodny
elisabeth wszystkiego dobrego dla małego
Elisabeth ja tez na II gr cyto dostalam globulki lactovaginal ...mam stosować jak skonczymy staranka do @
ja tam nie jestem az taka przekonana, że ci sie nie "bank" nie udało...z tymi bankami to różnie ostatnio bywa i wcale nie sa takie pewne hihihi
pojutrze tez zafunduje mojemu m taka gimnastykę, zwłaszcza, ze jego ukochana "piłeczka" odwołana i bedzie mi hlipac przed tv wieczorkiem...
ja tam nie jestem az taka przekonana, że ci sie nie "bank" nie udało...z tymi bankami to różnie ostatnio bywa i wcale nie sa takie pewne hihihi

pojutrze tez zafunduje mojemu m taka gimnastykę, zwłaszcza, ze jego ukochana "piłeczka" odwołana i bedzie mi hlipac przed tv wieczorkiem...
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Witajcie Kochane:-)
Czytam Wasze posty codziennie i w domu i w pracy, ale siedze cicho bo ja z tych nieśmiałych jestem
. Z każdą z Was przeżywam smuteczki i radości. Za każdą trzymam kciukasy i bardzo cieszę się z nowych fasoleczek, a że uczuciowy ze mnie człowieczek to nie raz nad Wami sobię popłaczę
. Kinguś przytulam mocno i dopinguję w nowych starankach. Katarzynka nie martw się Kochana usg już nie długo i napewno wszystko będzie super zobaczysz
. Tikanis zdjęcia są przećudne jesteście naprawdę piękną parą. Imagination niecierpliwie czekam na wieści z Twojej dziesiejszej wizyty na usg:-).
Ja powinnam testować w czwartek bo owulkę miałam 25 września (pozytywny test owulacyjny), ale juz wiem, że nic z tego nie wyszło
. Bolą mnie cycuchy, w krzyżu miałam wczoraj bardzo silne bóle, że nie mogłam w nocy spać a dziś odczuwam już charakterystyczne skurcze w podbrzuszu
, wię w czwartek z rana przywitam wredną @:-(. Załapałam dołka:-
zawstydzona/y: i jakoś ta mi strasznie źle
Czytam Wasze posty codziennie i w domu i w pracy, ale siedze cicho bo ja z tych nieśmiałych jestem

Dziewczynki ujawniać się kto teraz testuje ????? :-):-):-)
Ja powinnam testować w czwartek bo owulkę miałam 25 września (pozytywny test owulacyjny), ale juz wiem, że nic z tego nie wyszło

Ell dzięki za informacje, czyli to coś w sam raz dla mnie bo mój śluz też pozostawia wiele do życzenia....
Ale to jakiś napar czy w tabletkach czy jak? ....

Ciekawe jak tam Imagination dzisiaj na usg........ pewnie zobaczy swoje małe szczęście
Ale to jakiś napar czy w tabletkach czy jak? ....

Ciekawe jak tam Imagination dzisiaj na usg........ pewnie zobaczy swoje małe szczęście

Ostatnia edycja:
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
calla ja mam w tabletkach operal...czy jakos tak takie zółte przezroczyte tabletki, dziwne gumowate troche a jak sie przegryzie, to w srodku jakies płynne wypełnienie
madzia1980 zagladaj do nas częsciej, tak abysmy i tobie mogły pokibicować i potowarzyszyć w tych smutkach- mam nadzieje ze szybko zobaczysz dwie kreseczki
madzia1980 zagladaj do nas częsciej, tak abysmy i tobie mogły pokibicować i potowarzyszyć w tych smutkach- mam nadzieje ze szybko zobaczysz dwie kreseczki