93kora
Moderator
Prawda. Najlepiej wejść komuś w łóżko i nie znać historii... Przykre to jest, że w rodzinie się ogólnie tego słucha.Jakim trzeba być głupkiem, aby takie docinki w ogóle miały miejsce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda. Najlepiej wejść komuś w łóżko i nie znać historii... Przykre to jest, że w rodzinie się ogólnie tego słucha.Jakim trzeba być głupkiem, aby takie docinki w ogóle miały miejsce...
I co teściowa na telewizor ?A no rodziny kochają dysponować nie swoimi macicami!
Moja teściowa już też krzyczy, że jedynak to samolub to jej powiedziałam, że mam jeszcze w domu telewizor żeby zająć sobie wieczory i nie muszę trzaskać jednego za drugim z nudów.![]()
I co teściowa na telewizor ?![]()
Dobra jesteśJa zawsze mam do niej jakieś combosy, kiedyś mi też docinala.
Ona by wnuczątko kciała!
To mówię, to niech mamusia se zrobi. Menopauzy jeszcze nie ma, może z trzecim zdąży. Teraz ponoć późne macierzyństwo w modzie.
Ale ją to kosiło![]()
Dobra jesteś
Ale z drugiej strony wie, że sobie nie dasz na głowę wejść i bardzo dobrze.
Chce się w takim razie posikać,czekamNie bądź kurde naiwna, to jest dobra zawodniczka
Jakbym powiedziała co ostatnio zrobiła, to byście się tu posiusiały!
Chce się w takim razie posikać,czekam![]()