reklama
Pewnie to co wszędzie wkolo...co nie usłyszę to biegunka i wymiotySika, sika. Teraz zaczal dopiero pić powoli elektrolity i juz nie wymiotuje.
Nie wiem co :/
U mojego syna takie objawy były przy grypie, ale do tego też wysoka gorączka i osłabienie.
niezapominajka876
Fanka BB :)
Jak sika i pije to ok, nie ma co jechać, większego syfa tam załapie jak pojedzie taki osłabionySika, sika. Teraz zaczal dopiero pić powoli elektrolity i juz nie wymiotuje.
93kora
Moderator
Bardzo mi przykro. A musisz ogólnie tam jechać ?Bigos ugotowałam, pierwszy raz w życiu. Grudzień mam wrażanie jest takim miesiącem gdzie wiele razy łapie się że robię coś pierwszy raz. Na jutro jeszcze postna kapustka i jarzynowa. Nie lubię świąt przez to że jadę do teściowej. Nie chce tam być, dwie niedawno urodziły i jedna na wylocie. Powinnam się cieszyć ale nie potrafię. Mam dom,jesteśmy zdrowi, nawet dostałam awans w pracy ale brak tego jednego. W dodatku jutro urodziny, smutno mi tak po prostu
93kora
Moderator
Może ma jelitówke. No ale jakby nie chciał pić, gorączki jakbyś no nie mogła zbić i dalej wymioty albo nudności to jedź na SOR z młodym.Sika, sika. Teraz zaczal dopiero pić powoli elektrolity i juz nie wymiotuje.
Ja byłam w szpitalu z Kamilem nie rzygał, jakoś pił a jak jechaliśmy na CITO to CRP 200 wyszło. Jedynie dało mi do myślenia to, że nie mogę zbić gorączki przez 2 dni.
93kora
Moderator
No S nie strasz nasJuż chyba ok, bo zjadł kolację i w sumie ostatni rzyg byl 3h temuale wystraszył nas.
Eveline.eve
Fanka BB :)
Los jest łaskawy, jednak kolejny bobas się urodził i nie będę musiała patrzeć na brzuszek. Musze jechać, w tamtym roku męża nie było na święta. W wigilię jeszcze pracowałam i spędzałyśmy wigilię same z córką. Nikt z rodziny się nie pokwapił by przyjechać. Robię to dla niego i córki, ja jakoś przetrwam docinki
93kora
Moderator
Jakie docinki? Że np dziecka nie macie? Jeśli tak to ja nie wiem jaką trzeba mieć psychikę, żeby takiego czegoś słuchaćLos jest łaskawy, jednak kolejny bobas się urodził i nie będę musiała patrzeć na brzuszek. Musze jechać, w tamtym roku męża nie było na święta. W wigilię jeszcze pracowałam i spędzałyśmy wigilię same z córką. Nikt z rodziny się nie pokwapił by przyjechać. Robię to dla niego i córki, ja jakoś przetrwam docinki
reklama
Jakim trzeba być głupkiem, aby takie docinki w ogóle miały miejsce...Jakie docinki? Że np dziecka nie macie? Jeśli tak to ja nie wiem jaką trzeba mieć psychikę, żeby takiego czegoś słuchać. Później płaczem wybuchniesz, szkoda mi Cię
![]()