reklama
93kora
Moderator
A Ty wtedy się pytasz czy przypadkiem nie miałaś znaleźć tego pod choinkąJeszcze wyjął go z paczki, pokazuje mi, a ja...
![]()
![]()
loumarie
Fanka BB :)
NO CO TYA Ty wtedy się pytasz czy przypadkiem nie miałaś znaleźć tego pod choinką
![]()
Jak tak zapytam to mnie więcej nie dopuści do swojego laptopa
Klemensa
Mnie pytali czy mam ubranka i w nie ubraliJa miałam swoje ubranka dla dzieci i za każdym razem i tak je w szpitalne ubrali. Jak już miałam na sali to przebrałam w swoje.
Eveline.eve
Bigos ugotowałam, pierwszy raz w życiu. Grudzień mam wrażanie jest takim miesiącem gdzie wiele razy łapie się że robię coś pierwszy raz. Na jutro jeszcze postna kapustka i jarzynowa. Nie lubię świąt przez to że jadę do teściowej. Nie chce tam być, dwie niedawno urodziły i jedna na wylocie. Powinnam się cieszyć ale nie potrafię. Mam dom,jesteśmy zdrowi, nawet dostałam awans w pracy ale brak tego jednego. W dodatku jutro urodziny, smutno mi tak po prostu
loumarie
Po co jechać i się męczyć?Bigos ugotowałam, pierwszy raz w życiu. Grudzień mam wrażanie jest takim miesiącem gdzie wiele razy łapie się że robię coś pierwszy raz. Na jutro jeszcze postna kapustka i jarzynowa. Nie lubię świąt przez to że jadę do teściowej. Nie chce tam być, dwie niedawno urodziły i jedna na wylocie. Powinnam się cieszyć ale nie potrafię. Mam dom,jesteśmy zdrowi, nawet dostałam awans w pracy ale brak tego jednego. W dodatku jutro urodziny, smutno mi tak po prostu
Moja wiedźma się ze mną nie zobaczy w tym roku.
loumarie
Wiecie, jakie mialam plany na Święta?
No to Bombelek dzisiaj rzygapo jakim czasie powinnam rozważać szpital i kroplówę? Czy taki 3latek już się nie odwodni po 3h rzygania?
O szit. Ale to tak fest go złapało?
Eveline.eve
Jaka czarna seria chorowania na święta
@Lady Loka wszystko zależy od tego ile przyjmuje płynów i czy sika
reklama
niezapominajka876
My z 2 latka jechałyśmy jak wymiotowała przed mniej więcej cały dzień dzień nawet woda i nie było sikuWiecie, jakie mialam plany na Święta?
No to Bombelek dzisiaj rzygapo jakim czasie powinnam rozważać szpital i kroplówę? Czy taki 3latek już się nie odwodni po 3h rzygania?