loumarie
Fanka BB :)
Pewnie jak zwykle... Ci co mają dżondra i nie będą musieli nigdy rodzić.Borze szumiący, kto to wymyślił?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie jak zwykle... Ci co mają dżondra i nie będą musieli nigdy rodzić.Borze szumiący, kto to wymyślił?
Ja mam zawsze i tak swoje.A to nieeeUbranek samych mam mieć 4-5 zestawów, hahaha.
A ja dzisiaj synowi włosy obcięłam, jestem dumna bo ma to co chciał na głowieGotowanie u mnie grane drugi dzień - wczoraj ogarnęłam śledzika.
Dzisiaj od rana robię barszcz. Warzywka gotuję na jarzynową. Zostaje mi jeszcze dzisiaj warzywka ogarnąc na łibkę po grecku!![]()
Ooo Pani, ja to nie umiem we fryzjerstwo nawet na swojej głowieA ja dzisiaj synowi włosy obcięłam, jestem dumna bo ma to co chciał na głowie![]()
A ja właśnie umiem całe szczęście uffOoo Pani, ja to nie umiem we fryzjerstwo nawet na swojej głowieSzanuję
O jaaa, uratował sobie chłop dupę na świętaA miałam Wam laski powiedzieć
Jednak nie dla mnie ten organizer na leki. Po prostu mąż chciał zrobić porządek w obecnej apteczce i wydumał, że w dwie apteczki wszystko pomieści.
No ale ten organizer jest mały... więc został dla Młodego na te tam wiecie, wody do nosa itp![]()