reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja miałam swoje ubranka dla dzieci i za każdym razem i tak je w szpitalne ubrali. Jak już miałam na sali to przebrałam w swoje.

Gotowanie u mnie grane drugi dzień - wczoraj ogarnęłam śledzika.
Dzisiaj od rana robię barszcz. Warzywka gotuję na jarzynową. Zostaje mi jeszcze dzisiaj warzywka ogarnąc na łibkę po grecku! :D

Ooo Pani, ja to nie umiem we fryzjerstwo nawet na swojej głowie :D Szanuję
A ja właśnie umiem całe szczęście uff 😁.
Farbować, cieniować też umiem ale to jest kwestia tego, że miałam totalną zajawkę na to kiedyś i jak ciotka w Iławie salon miała to przesiadywałam tam dzień w dzień.

Robiłam kiedyś warkoczyki z syntetyków, na zgrzewy też doczepiałam włosy i na ringi również ale tu ciężej już 😅

Ja muszę iść jeszcze do sklepu po papiery prezentowe, zabrakło i to ile. Wszystko wszystkim ale jak mam to starannie pakować (żeby wyglądało jak od Mikołaja) to muszę tonami tego ładować. Mam swoje fajne wstążki tzn sznureczki takie i każdy prezent dodatkowo kokardki ma.

W środę będę wyła jak bóbr jak zobaczę, że dzieciaki się bardzo cieszą. A najbardziej będą zadowolone z paczki słodyczy. Jestem pewna 🤣

A miałam Wam laski powiedzieć 🤣🤣🤣
Jednak nie dla mnie ten organizer na leki. Po prostu mąż chciał zrobić porządek w obecnej apteczce i wydumał, że w dwie apteczki wszystko pomieści.
No ale ten organizer jest mały... więc został dla Młodego na te tam wiecie, wody do nosa itp 🤣

reklama
A miałam Wam laski powiedzieć 🤣🤣🤣
Jednak nie dla mnie ten organizer na leki. Po prostu mąż chciał zrobić porządek w obecnej apteczce i wydumał, że w dwie apteczki wszystko pomieści.
No ale ten organizer jest mały... więc został dla Młodego na te tam wiecie, wody do nosa itp 🤣
O jaaa, uratował sobie chłop dupę na święta 🤣🤣

Do góry