reklama
stefanna
Marcóweczka '08
Witam wieczorkiem!:-)
Babeczki już smacznie śpią, więc mam chwilkę dla Was!;-)
No właśnie ciekawe jak tam Giza sobie radzi i jak zdrówko Milenki!
Przesyłamy buziaki i życzymy zdrówka!
Darinia gratulacje dla Zuziaczka z okazji pierwszych "raczków"!:-)
Teraz to będzie biegać po całym domku!
Ninja wyglądasz pięknie!;-)
I faktycznie jesteś do mnie podobna, tyle że ja po nieprzespanych nocach, nie wyglądam tak kwitnąco jak Ty...
A jeśli chodzi o aparat to było oki. Zęby bolały mnie tylko zaraz po założeniu aparatu; tak niecałe dwa tygodnie... Bardzo się tego bałam, ale moje jedynki coraz bardziej zachodziły na siebie i było to bolesne. Aparat nosiłam ten kosmetyczny, czyli mniej widoczny, bo zameczki miał przezroczyste, a wyglądał tak:
Ja osobiście polecam, bo czas szybko leci (ja nawet nie wien kiedy przeleciał ten rok) a potem jest spokój. Raz, że zęby ładnie wyglądają, a dwa na pewno będą dłużej zdrowsze! Myślę, że Mamma może nam więcej mądrych rzeczy napisać w tym temacie!;-)
Kra my z Mężulem też wychodzimy z założenia, że w niektóre rzeczy trzeba zainwestować, żeby ponownie nie kupować...
A co do cen, to Mężuś i tak powiedział dzisiaj, że jest ze mnie dumny i kamień spadł mu z serca, że nie wybrałam najdroższego towaru w sklepie, hehe:-)
:-)
Babeczki już smacznie śpią, więc mam chwilkę dla Was!;-)
No właśnie ciekawe jak tam Giza sobie radzi i jak zdrówko Milenki!

Darinia gratulacje dla Zuziaczka z okazji pierwszych "raczków"!:-)

Ninja wyglądasz pięknie!;-)

A jeśli chodzi o aparat to było oki. Zęby bolały mnie tylko zaraz po założeniu aparatu; tak niecałe dwa tygodnie... Bardzo się tego bałam, ale moje jedynki coraz bardziej zachodziły na siebie i było to bolesne. Aparat nosiłam ten kosmetyczny, czyli mniej widoczny, bo zameczki miał przezroczyste, a wyglądał tak:

Ja osobiście polecam, bo czas szybko leci (ja nawet nie wien kiedy przeleciał ten rok) a potem jest spokój. Raz, że zęby ładnie wyglądają, a dwa na pewno będą dłużej zdrowsze! Myślę, że Mamma może nam więcej mądrych rzeczy napisać w tym temacie!;-)

Kra my z Mężulem też wychodzimy z założenia, że w niektóre rzeczy trzeba zainwestować, żeby ponownie nie kupować...
A co do cen, to Mężuś i tak powiedział dzisiaj, że jest ze mnie dumny i kamień spadł mu z serca, że nie wybrałam najdroższego towaru w sklepie, hehe:-)

Ninja, super fryzurka! tez bym sobie taka zrobila tylko nie te wlosy niestety 
Stefanna, oh jak ja zazdroszcze tego spanka do 9tej
moje szczescie tez jeszcze zupelnie szczerbate ale na pocieszenie moja babcia (35 lat pielegniarstwa dzieciecego), twierdzi ze im pozniej mleczaki wychadza tym silniejsze. nie mam pojecia czy to prawda tylko wiem ze u mnie to sie sprawdzilo - pozno zebole wyszly ale mocne, rowne i zdrowe wiec dentysta to u mnie 'przyjemnosc' bardzo sporadyczna
Bardzo, inaczej nikt by mnie nie zmusil do spedzania tylu godzin za biurkiem/na spotkaniach etc. no i wiem ze za 1,5 roku sobie niezle odbije bo zamierzam wziac 2 lata maciezynskiego + wychowawczy bedac na podwujnej placy maciezynskiej jak teraz. chyba sobie zrobie maly odliczacz - tylko 9 miesiecy do BB'owego 'klubu 'staraczek Lipiec 2009!!! Wooohooo!
;-)

Stefanna, oh jak ja zazdroszcze tego spanka do 9tej

kra nie tylko ty bo mój Marcello też świeci gołymi dziasłami![]()
moje szczescie tez jeszcze zupelnie szczerbate ale na pocieszenie moja babcia (35 lat pielegniarstwa dzieciecego), twierdzi ze im pozniej mleczaki wychadza tym silniejsze. nie mam pojecia czy to prawda tylko wiem ze u mnie to sie sprawdzilo - pozno zebole wyszly ale mocne, rowne i zdrowe wiec dentysta to u mnie 'przyjemnosc' bardzo sporadyczna
MrsF - Boshe ale z Ciebie pracoholikno ale jeśli robisz to co lubisz ... ;-)
Bardzo, inaczej nikt by mnie nie zmusil do spedzania tylu godzin za biurkiem/na spotkaniach etc. no i wiem ze za 1,5 roku sobie niezle odbije bo zamierzam wziac 2 lata maciezynskiego + wychowawczy bedac na podwujnej placy maciezynskiej jak teraz. chyba sobie zrobie maly odliczacz - tylko 9 miesiecy do BB'owego 'klubu 'staraczek Lipiec 2009!!! Wooohooo!

Witam!
Kra - jestem, jestem
tylko wciąż mi coś przeszkadza w pisaniu
poza tym dzisiaj ( juz wczoraj) wtorek czyli była moja mam czyli wieeelkie sprzątanie, pranie itd. Na szczęście Zuzia dzisiaj u babci była kochana i dała mamusi wszystko zrobić
No i moje maleństwo jest już prawie całkiem zdrowe, jutro do kontroli i oby rano była ostatnia dawka antybiotyku bo chyba jest on okropny w smaku sądząc po tym co Zuzik wyprawia przy podawaniu.
Kra ale mnie rozbawił Twój Błażej - "ja tego nie wyniosę" jakbym Milo słyszała

Ninja ślicznie!!
Wydrukuje sobie te zdjęcie, pójdę do fryzjera ( a wybieram sie w przyszłym tyg) i zażyczę sobie ścięcia a la Ninja
Weronika
8 zębów??? Nieźle Nelka idzie do przodu.
AsiaM gratulacje zębolka!
Stefanna to bieganie po sklepach męczące ale musisz przyznać, że przyjemne
no i takie cuda wyszukujesz!
a co do spania to ja też farciara - Zuzik lubi pospać ze mną do 9, 10 a nawet 11. Raz to nawet spałyśmy do 11.30

Niekat trzymam kciuki za szybkie usunięcie
Mrówa, Kra współczuje spania... niewyspania
Darinia kciuki zaciśnięte
MrsF załóż nowy suwaczek! Bedę Ci kibicować bo ja juz nowego suwaczka nie planuje.. A co do mleczaków... Milo wyszedł pierwszy jak miał 9 miesięcy i niestety nie miał mocniejszych, bez przerwy siedziałam z nim u dentysty
więc nie wiem czy to się sprawdza.
Ninja zniknęło mi twoje zdjęcie
Bardzo dziękujemy wszystkim za życzonka!!

Wszystkim choruszkom i pociągającym zdrówka!!! :-)

100 lat dla Tosi i Jeremiaszka!!:-):-):-)
Kra - jestem, jestem

Kra ale mnie rozbawił Twój Błażej - "ja tego nie wyniosę" jakbym Milo słyszała

Ninja ślicznie!!

Weronika

AsiaM gratulacje zębolka!

Stefanna to bieganie po sklepach męczące ale musisz przyznać, że przyjemne

Niekat trzymam kciuki za szybkie usunięcie

Mrówa, Kra współczuje spania... niewyspania
Darinia kciuki zaciśnięte

MrsF załóż nowy suwaczek! Bedę Ci kibicować bo ja juz nowego suwaczka nie planuje.. A co do mleczaków... Milo wyszedł pierwszy jak miał 9 miesięcy i niestety nie miał mocniejszych, bez przerwy siedziałam z nim u dentysty

Ninja zniknęło mi twoje zdjęcie

Bardzo dziękujemy wszystkim za życzonka!!

Wszystkim choruszkom i pociągającym zdrówka!!! :-)

100 lat dla Tosi i Jeremiaszka!!:-):-):-)
iza&marcin
Fanka BB :)
Dziewczyny mam 3cia nieprzespana noc
Wysoka goraczka, spuchniete dziasla i caly czas na leku przeciwgoraczkowym.
Moze powinnam udac sie do lekarza? Co myslicie??
Martwi mnie kaszel, wystepuje zadko ale mimo wszystko jest.
Padam na twarz
Wysoka goraczka, spuchniete dziasla i caly czas na leku przeciwgoraczkowym.
Moze powinnam udac sie do lekarza? Co myslicie??
Martwi mnie kaszel, wystepuje zadko ale mimo wszystko jest.
Padam na twarz
Beti to ile ty mi jeszcze zyczysz dziatwy co;-)
Mrsf to juz za niedługo starania;-)czy juz moze jestes?:-)
Iza ja bym przeszła sie do lekarza bo 3 dni mozesz podawac lek przeciwgoraczkowy a jak jest kaszel to moze byc infekcja lub gardło:-( nie msuza to byc ząbki ale moga byc a lepiej zeby fachowiec ogladnał
Darina gratulacje dla raczkujacej Zuzi
Stefanna jak to mówia co tanie to i drogie;-)
dużo buziaczków dla Dawidka i zdrówka na miesiecznice:-)

Mrsf to juz za niedługo starania;-)czy juz moze jestes?:-)
Iza ja bym przeszła sie do lekarza bo 3 dni mozesz podawac lek przeciwgoraczkowy a jak jest kaszel to moze byc infekcja lub gardło:-( nie msuza to byc ząbki ale moga byc a lepiej zeby fachowiec ogladnał

Darina gratulacje dla raczkujacej Zuzi
Stefanna jak to mówia co tanie to i drogie;-)
dużo buziaczków dla Dawidka i zdrówka na miesiecznice:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Iza - ja tez bym poszła do lekarza - 3 dni gorączkowania to za długo :-(
U mnie też kiepska noc - nie dość, że pinda poszłam późno spać to Nygus budził mnie z 15 razy i oczywiście o 06.30 był świeżutki i zadowolony jak skowronek
U mnie też kiepska noc - nie dość, że pinda poszłam późno spać to Nygus budził mnie z 15 razy i oczywiście o 06.30 był świeżutki i zadowolony jak skowronek

Niekat - i dobrze że Cię babka odesłała, nie ma nic gorszego niż chora ambicja "co ja nie dam rady" i wyrywanie mimo wszystko
(mąż tak raz wyrywał zęba że płakał jak dziecko, ropa była pod spodem a jakaś młoda pinda stwierdziła że można wyrywać
)
Beti - 3x mnie ugryzła, a raczej pociągła obracając główkę do
kogoś, ale na razie daje rade :-) A qpy są faktycznie "zapachowe"
już od jakiegoś czasu. Przynajmniej wszystko jasne a nie jak wcześniej trzeba było się domyślać co tam w majtach słychać 

Ninja - jakoś sobie nie wyobrażam jej na foteliku dentystycznym, ale pasuje się wybrać.Współczuję samotnej nocki, ale jak meżul wróci i Cię zobaczy ... :-)
Mamma - jak wygląda taka wizyta??
Iza - zdrówka dla Syncia i buźka na kolejny miesiąc :-*
A u nas,chyba dzięki zębolkom, wreszcie fajna nocka, zasnęła o 21:30, jedna pobudka o 4:30 i wstała o 8:15

mam nadzieję że jej tak zostanie

Beti - 3x mnie ugryzła, a raczej pociągła obracając główkę do
kogoś, ale na razie daje rade :-) A qpy są faktycznie "zapachowe"

Ninja - jakoś sobie nie wyobrażam jej na foteliku dentystycznym, ale pasuje się wybrać.Współczuję samotnej nocki, ale jak meżul wróci i Cię zobaczy ... :-)
Mamma - jak wygląda taka wizyta??
Iza - zdrówka dla Syncia i buźka na kolejny miesiąc :-*
A u nas,chyba dzięki zębolkom, wreszcie fajna nocka, zasnęła o 21:30, jedna pobudka o 4:30 i wstała o 8:15

reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Witam,ja przez tą chorobę też jestem wykończona-nocy praktycznie nie ma więc dołączam do klubu;-)A i kra u nas też zęboli nie ma
Widzę że o aparacikach piszecie-to akurat moja działka
Jakbym miała krzywe to też bym sobie założyła.Ale jeśli ktoś ma skomplikowaną wadę to kosmetycznych nie polecam-słabo się te zamki sprawdzają jeśli trzeba trochę popracować nad zgryzem np.wyciągami-bo tak na marginesie wada zgryzu drzemie głównie w koścu,zęby ustawia się na końcu(żeby nie było nawrotu bo zdjęciu aparatu)-dobra sorry za wymądrzanie-jak coś ninja to rób zdjęcia i wpadaj to ci założę.;-).A tak a propos to super ci w tej fryzurce
Ja też miałam całe życie długie,po ślubie obciełam i teraz chcę zapuścic ale mi nie wychodzi
Spadam na chwilę,,

Widzę że o aparacikach piszecie-to akurat moja działka

Spadam na chwilę,,