beti1982
III'2008 i IV'2010
Mega buziaki dla kolejnych miesięczniakó: Tosi i Jeremiego :* :*
Witam:-) i od razu dołączam Jole do zasmarkanych, czyli pociągających dzieciaczków
Co do Fridy, to teraz jest wrogiem nr 1... najlepsza jest maść majerankowa, a mleczka jeszcze nie spróbowałam i zapomniałam posmarować Pulmexem na noc
Niekat, nie zazdroszczę nocnych pobudek, bo sama wiem jak później funkcjonuje się w pracy, a Ty jeszcze od 7
Niezła dawka, ale co za dużo to podobno też nie zdrowo;-)
Mamma, oj to masz się z tymi choróbskami... dobrze, że oskrzela czyste
Buziaki dla Gabrysi :*
Mrowa, ja tez próbowałam się zdrzemnąć ze smerfetką po 18 i już usnęłyśmy i po 10 minutach przebudzenie
a teraz przez sen się przebudza... na szczęście jutro mam na 11;-)

Kra, zgadzam się co do książeczki... tylko większa gabarytowo i u nas siedzi pod materacykiem od 6 miesięcy
Ninja, niezły z Ciebie aparacik..
a w nowej fryzurce wuglądasz zaje****
Iza, zdrówka dla Dawida:-) i oby zębule już wyszły
Weronikaa, 8
i nie pogryzła Cię jeszcze... ja już zaliczyłam ukąszenie 2-ema dolnymi jedynkami
Co do kupsztali to podobno jak sa smierdzące i jest ich więcej to ząbki
U nas dzisiaj były 3, więc oczekuję kolejnego
Asiu, no ja też chodze jak chmura gradowa jak zajmuję sie Jola przez cały dzień sama, więć jestem w stanie Cię zrozumieć... ale z 2-jką to bym chyba miałą już nerwicę (i dajcie tu takiej dzieci w szkole
)
Stefanna, wytrwałości... za to jakie efekty poszukiwań będą... hoho
Witam:-) i od razu dołączam Jole do zasmarkanych, czyli pociągających dzieciaczków

Niekat, nie zazdroszczę nocnych pobudek, bo sama wiem jak później funkcjonuje się w pracy, a Ty jeszcze od 7

Mamma, oj to masz się z tymi choróbskami... dobrze, że oskrzela czyste

Mrowa, ja tez próbowałam się zdrzemnąć ze smerfetką po 18 i już usnęłyśmy i po 10 minutach przebudzenie

Czy jest coś o czym nam nie mówiszmy narazie mamy całe 2
i nastepne wdrodze![]()

Kra, zgadzam się co do książeczki... tylko większa gabarytowo i u nas siedzi pod materacykiem od 6 miesięcy

Ninja, niezły z Ciebie aparacik..

Iza, zdrówka dla Dawida:-) i oby zębule już wyszły

Weronikaa, 8

Co do kupsztali to podobno jak sa smierdzące i jest ich więcej to ząbki

Asiu, no ja też chodze jak chmura gradowa jak zajmuję sie Jola przez cały dzień sama, więć jestem w stanie Cię zrozumieć... ale z 2-jką to bym chyba miałą już nerwicę (i dajcie tu takiej dzieci w szkole

Stefanna, wytrwałości... za to jakie efekty poszukiwań będą... hoho