reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mega buziaki dla kolejnych miesięczniakó: Tosi i Jeremiego :* :*

Witam:-) i od razu dołączam Jole do zasmarkanych, czyli pociągających dzieciaczków:tak: Co do Fridy, to teraz jest wrogiem nr 1... najlepsza jest maść majerankowa, a mleczka jeszcze nie spróbowałam i zapomniałam posmarować Pulmexem na noc:no:

Niekat, nie zazdroszczę nocnych pobudek, bo sama wiem jak później funkcjonuje się w pracy, a Ty jeszcze od 7:szok: Niezła dawka, ale co za dużo to podobno też nie zdrowo;-)
Mamma, oj to masz się z tymi choróbskami... dobrze, że oskrzela czyste:tak: Buziaki dla Gabrysi :*
Mrowa, ja tez próbowałam się zdrzemnąć ze smerfetką po 18 i już usnęłyśmy i po 10 minutach przebudzenie:baffled: a teraz przez sen się przebudza... na szczęście jutro mam na 11;-)
my narazie mamy całe 2:-D
i nastepne wdrodze:sorry2::blink::-D
Czy jest coś o czym nam nie mówisz:confused::-p:-D
Kra, zgadzam się co do książeczki... tylko większa gabarytowo i u nas siedzi pod materacykiem od 6 miesięcy:tak:
Ninja, niezły z Ciebie aparacik..:-D a w nowej fryzurce wuglądasz zaje****:tak:
Iza, zdrówka dla Dawida:-) i oby zębule już wyszły:tak:
Weronikaa, 8:szok: i nie pogryzła Cię jeszcze... ja już zaliczyłam ukąszenie 2-ema dolnymi jedynkami:dry:
Co do kupsztali to podobno jak sa smierdzące i jest ich więcej to ząbki:tak: U nas dzisiaj były 3, więc oczekuję kolejnego:-D
Asiu, no ja też chodze jak chmura gradowa jak zajmuję sie Jola przez cały dzień sama, więć jestem w stanie Cię zrozumieć... ale z 2-jką to bym chyba miałą już nerwicę (i dajcie tu takiej dzieci w szkole:-p:-D)
Stefanna, wytrwałości... za to jakie efekty poszukiwań będą... hoho:tak:

reklama
beti podejrzewam zę mrowa pisała o ząbkach Kondzioszki bo weronika chwalila się że Nela ma juz 8!!!!Swoja drogą jeszcze 12 i wszytskie mleczaki będą na miejscu:tak:czyli już prawie połowa drogi:-DNela chyba przegoniłą wszytskie marcowe dzieciaczki w tym wzgledzie:tak::-)

Tak się zbieram od rana odpisać porządnie i ciągle "coś" mi przeszkadza;-)
Przede wszystkim dziękujemy za życzenia dla Emiego i przyłączany się do całusków dla Tosi:tak::-D
Ninja - noooo naprawdę kobieco, na innych zdjęciach wyglądasz jak podlotek;-), a tu taka kobieca:tak: bycie mamą Ci służy:-)
Pieluch używam właśnie m.in. dlatego głównie Happy, bo młodego nie uczulają i są dość szerokie w kroku, więc gdy śpi na boczku to nic nie "wylata". Jak ma Huggis, to wkład mu wędruje i gubi siuśki:dry:
Niekat u mnie Ogry też wysmarowane, ale spać nie chcą - tatuś walczy:cool2: A jak tam Twój zięć:-p Oli "uwiodła" już kawalera na te swoje cud oczęta?:-D;-)
Mrówa, ja Ci tylko rękę mogę podać z tym spaniem i współczuć:no::wściekła/y:
AsiaM Ty kochana nie mów, że tylko Ala zna takie akcje anty-przedszkolne, jak leżenie na podłodze:-p Z moim Kudłatym stanowiliby ostatni element, który mógłby wykończyć potencjalną "ofiarę" - wychowawcę ;-):-D No i wielkie gratki z powodu zębula:tak:
U nas też wyszedł ząb....ale mojemu siostrzeńcowi hihi - Kurduplo nadal bezzębny:baffled: zostaliśmy już chyba tylko my:shocked2:
Beti to, co wyprowadzało mnie z równowagi przy jedny dziecku, teraz mam głęboko w ....nosie;-)Mam więcej cierpliwości:tak: Będzie dobrze, a jak nie to spuścimy łomot Twojemu chłopu ot co:-p:rofl2::evil:
Weronika Nelka ekspresowa jest:szok:
Ostatnio Jeremi odstawił akcję qpową a la Nela:rofl: Zawrtość wypłynęła, na co ujrzawszy to Błażulec stwierdził ze stoickim spokojem "o-o kupa się rozpakowała...jaaaaa tego nie zaniosę do śmieci":sorry2:
Stefanna Ty masz kobieto siłę na bieganie za płytkami, jak dziewczynki dają Ci tak pospać. Potencjalne zakupy piękne, a że drogie....no cóż ja zawsze mówię, że lepiej jedno drogie niż kilka tanich:sorry2:
Aaaaasze! wyłaź, gdzie się podziewasz?:-p;-)

kra nie tylko ty bo mój Marcello też świeci gołymi dziasłami:-p
co d zięcia to sprawa ucichła.Coś tak Oliw neidzielę wspominała że ten Marcelek z rpzedszkoal to cos tam coś tam ale generalnie nie gada o nim non stop wiec to chyba jednak nie miłość....oooo wiem!sprawdzę jutro na liście czy kawaler tez na basen jeżdzi;-)moze Oli go poderwie na czepek z rybką albo odjazdowe niebieskie rekawki:-D:cool2:

kra nie tylko ty bo mój Marcello też świeci gołymi dziasłami:-p
co d zięcia to sprawa ucichła.Coś tak Oliw neidzielę wspominała że ten Marcelek z rpzedszkoal to cos tam coś tam ale generalnie nie gada o nim non stop wiec to chyba jednak nie miłość....oooo wiem!sprawdzę jutro na liście czy kawaler tez na basen jeżdzi;-)moze Oli go poderwie na czepek z rybką albo odjazdowe niebieskie rekawki:-D:cool2:
Może już zmieniła obiekt zainteresowań:rofl2: Ten basen to fajna sprawa, u nas to sie raczej boją taką małoletnią bandę zabierać. Nie wiem tylko, czy boją się, że się potopią, czy rozniosą do fundamentów:sorry2:
Z tymi zębami, to zapomniałam o Tymonie też:sorry2: Jak zaraz tu Ninja wpadnie to mi da...hehe;-)

Kurduplo nadal bezzębny:baffled: zostaliśmy już chyba tylko my
U nas też zęboli brak :-D

Niekat - obstawiam czepek i szybkie ruchy mokrych rzęs! :-D:-D:-D
Weronikaa - Faktycznie Nela ekspresowa :szok: . No to pora na wizytę u dentysty.
Stefanna - zazdroszczę Ci tego spania - Tymon o 06.00 poleży z 10 minut a potem woła "mamo wstawaj i baw się ze mną!":dry:
No i nie budzi się rzadziej niż Martynka...

Acha, zęby też mam krzywe - dobrze tyle, że mam z natury białe chociaż :sorry2: Stefanna - jak znosiłaś aparat??? - może i ja się zastanowię (tylko, że musiałabym usunąć 4 ostatnie zęby :szok::baffled:)
(my tu o zębach a nasz ekspert się nie pokazuje! Mamma wracaj!)

No i dziękuję Wam za komplementy - chyba urosłam przez to parę centymetrów, hahaaahaha no i przyjemniej milej się położyć spać (samemu:dry:) :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ps - chciałam obciąć krócej ale stchórzyłam - kazałam fryzjerowi obciąć tak, by się związywały :-p

Ostatnia edycja:
reklama
witam:-)
na początek wszystkiego dobrego dla solenizantów !!!!!

nie mam czasu na kompa więc znów tak szybko u nas ząbków brak:dry: ale zao dziś Zuzia zaczeła raczkować do przodu komórka tylko była pod ręką więc nagrałam i wysłałam mężowi zachwytów nie było końca:-D
ninja - ja twojego zdjęcia nie widzę :-( a u nas też czasem przeciekało ale to tak jak mówią dziewczyny Zuzia spała na boczku a pieluszka była luźna bo bałam się mocno ściskać brzuszek teraz już jest ok
Rodzinka śpi więc ja też się powoli szykuję do spania bo jutro mamy szczepienie trzymajcie kciuki
dobranoc:-)

Do góry