reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja z ostatnich badań mam hemoglobinę 12,3 przy normie 12-16; za to krwinek czerwonych mam za mało - 3,96 przy normie 4,2-5,5, a krwinek białych za dużo - 15,1 przy normie 4,8-10,8.
Też tak macie z tymi białymi?? Bo słyszałam, że niby w ciąży to normalne ale ja mam dużo ponad normę.....

Morbital czekam na zdjęcie:)

Ja miałam przed chwilą dołek i sobie popłakałam:( Sama w sumie nie wiem dlaczego....

Cyprysiowa a z tą cesarką od 4500kg to chyba tak do końca nie jest prawdą, bo po pierwsze musieli by Ci dokładnie określić wagę, gdzie mi np jak szłam do porodu z marcinkiem to na izbie przy USG gin powiedział że 4kg a mły urodził się 4360g, u mnie na sali leżł babka co urodziła 4500g chłopca przez kleszcze i jedna co rodziła 4 dziecko i miało 5kg. Te 4500g do cesarki to chyba tylko teoria i do pierwszej ciązy.

Agatkas pogłaszcz się po brzuszku i pomyśl sobie, że nie jesteś sama na tym wstrętnym świecie. Ja też miałam ostatnio taki dołek, bo za tydzień jest 3 rocznica śmierci mojego taty i tak sobie pomyslałam jaki byłby dumny, że będzie miał wnuka, ze go nauczy pływać i łowić ryby i siedziałam i ryczałam. I się mój Jaś ruszył i tak mi aż było głupio że płaczę a tu pod serduchem małe szczęście mi rośnie. Główka do góry Kochana.

Ja z ostatnich badań mam hemoglobinę 12,3 przy normie 12-16; za to krwinek czerwonych mam za mało - 3,96 przy normie 4,2-5,5, a krwinek białych za dużo - 15,1 przy normie 4,8-10,8.
Też tak macie z tymi białymi?? Bo słyszałam, że niby w ciąży to normalne ale ja mam dużo ponad normę.....

Morbital czekam na zdjęcie:)

Ja miałam przed chwilą dołek i sobie popłakałam:( Sama w sumie nie wiem dlaczego....

Agatkas ja tez mam biale podwyzszone bo 9,7 przy normie 4-10
a czerwone 4.29 przy normie 4-5. Ale nie martwie sie bo jeszcze sie mieszcze w normach.

Ja plakalam wczoraj i tez nie wiem dlaczego cala ciaze nie mialam zadnych powazniejszych dolkow ani fochów, a wczoraj sie rozkleilam. Pewnie dlatego ze moj jest w polsce a tu siedze sama:-(

Na szczescie jutro wraca i przywiezie mi polskie paczki:-)
Wiem ze to moze glupie ale ciesze sie jak dziecko:-D

agawar - no to faktycznie wymyśliła, hhahahaha, może myślała, że będziesz maleństwo tym spirytusem oblewać?!? hehehe

agatkas - naklejki superaśne! Mi się podobają zwierzaczki i takie bardziej przyszłościowo-edukacyjne są, hehehe.

Cyprysiowa - nie udawaj skromnej, dawaj te foty!! I trzymam kciuki, żeby tata szybko wydobrzal, najgorzej jak nie wiadomo o co chodzi...

Agatkas - oj niestety hormonki nam dają w kość... mam nadzieję, że już się poprawił humorek...

anoli - nie płacz, już jutro będziecie razem oglądać zakupki!! A udało mu się dostać te pokrowce?

My dziś po spacerku w parku, super pogoda, pozbierałyśmy żołędzie i kasztanki, a teraz Misia poszła się prać z tatusiem. Więc zaraz będzie mnie okupować pewnie, hehehe. Ja dziś jakoś lepiej się czuje i emocjonalnie i fizycznie, chyba mi hormonki opadły bo mam więcej energii i pozytywniej patrzę na świat.

witajcie wieczorkiem :blink:
Na dodatek moj tata zachorowal dosc porzadnie.Wzywal ostatnio pogotowie bo myslal ze ma zawal, okazalo sie ze cos z zoladkiem, lekarz z pogotowia stwierdzil ze pewnie zapalenie blony sluzowej zoladka. Wczoraj znowu wyladowal w szpitalu jest kilka opcji albo wrzody dwunastnicy albo cos z trzustka lub woreczek. Odebral dzis wyniki, wyszla mu cukrzyca (na czczo 135 po 75g glukozy 220) ale robil 3 mies temu cukier i mial ok wiec podejrzewa ze cos z trzustka, jutro lekarz...:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

mam nadzieje że z twoim tatą wszystko będzie ok :blink:

Ja plakalam wczoraj i tez nie wiem dlaczego cala ciaze nie mialam zadnych powazniejszych dolkow ani fochów, a wczoraj sie rozkleilam. Pewnie dlatego ze moj jest w polsce a tu siedze sama:-(
wiem co czujesz, ja codziennie popłakuje jak rozmawiam z moim M przez telefon:-(, nie mogę się doczekać kiedy przyjedzie, STRASZNIE za nim tęsknię...

reklama
hmmm próbowałam wstawić zdjęcie do albumu - pt nasze brzuszki i nasze buźki ale niestety nie mogę, wywala mnie komunikując że nie mam dostępu - jakieś wskazówki poproszę :-)

Do góry