reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Leila83 -no cóż mogę dodać, chyba dziewczyny już wyczerpująco Ci doradziły. Róznie to z meżami bywa....Pogadaj z M raz jeszcze, powiedz o czym marzysz, czego pragniesz, wysluchaj jego raz jeszcze bez emocji i musicie dojść do kompromisu... Wiesz uświadom go też, że dziecka nie da się tak zaplanować jakby się chciało-naprawdę tylko niewielu parom się to udaje, że powiedzą-w styczniu robimy, w październiku rodzimy...i się spełnia....człowiek czasem nad tym się nawet nie zastanawia, że w dzisiejszym świecie poczęcie dziecka to nie tak "hop-siup" - najczęściej-jak chyba sama widzisz nawet tu na forum - starania o dzidzie zajmują trochę czasu, więc niech też twój M to rozważy...Choć zawsze jest nadzieja, że się może udać od 1ego podejścia - czego oczywiście Ci życzę-jak już dogracie termin staranka.

reklama
Super, że już po wszystkim:-D. Teraz zbieraj siły na nowe staranka:tak:

w.kropeczka proszę bardzo:-D

Malwinko powiem Ci, że ja też mam często problemy jak się zaloguję na BB:wściekła/y:, albo mnie wywala z neta wogóle, albo nie mogę zacytowac w moim poście kilku postów:baffled:, zawsze tylko jeden:zawstydzona/y:. No trudno, ale jakoś sobię radzę:tak:, bo jak to powiedziała elizabeth nasze forum to najlepsze uzależnienie:tak::-D.

A ja mam coś dołka strasznego:-(, pewnie małpa w czerwonym tak zapowiada swoje przybycie:baffled:. Cały czas mi się chce beczec:szok:

Ooo i znów mi coś nie wyszło z tym cytowaniem:szok:, ale ze mnie zakrętasek:-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Elizabeth - nie szukaj specjalnie. Jak się kiedys przypadkiem gdzieś na niego natkniesz to mi podeślij nazwę.
z tego co się orientuję to dużo osób uzywa cos w tym stylu:
Elektroniczny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 z dokładnością do 0,01°C
nigdy wczesniej nie bylam takim detektywem własnego ciała:-) A teraz jak czytam wasze posty to codziennie sie uważnie obserwuję, zapisuję itd...zaczynam sama siebie fascynować:-))))))
Ja mam to samo... niesamowite jest ludzkie ciało :-)

reklama
w.kropeczka- dzieki kochana.. ze mi odpisalas:) w sumie masz racje ze kazda ciaza inna.. ja nie moge sie doczekac usg 20 pazdzirnika.. chcialabym zobaczyc sliczna zdrowa fasolinke:) oczywiscie prawidlowo rozwijajaco sie.... a u mnie pogorszenie wzroku.. ja mialam przed ciaza wafe jedno oko -7, drugie na szczescie bylo tylko -0,5... teraz mam dalej -7 ale te co bylo -0,5 teraz jest -1,75 :(:baffled: okulistka powiedziala ze tak moze sie pogorszyc wzrok przez ciaze..i powinna wada ta ktora przed ciaza mialam wrocic po karmieniu...mam nadzieje ze wroci... a tak kiepsko sie czuje,, mdlosci trawja u mnie caly dzien,, brzuch mam nabuzowany jak nie wiem... juz sama nie wiem czy to sadlo czy to tak urosl..

Do góry