reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas - mam nadzieję, że jednak zmieni upodobania w najbliższym czasie, hehehe, a rozumiem, że ma nóżkę w odpowiednim miejscu, żeby sterować mamusią, hahaha, lepiej bądź grzeczna!!

Hej dziewczynki, nadrabiam całodzienne zaległości:-D

Kupiłam pędzelek i zamalowaliśmy dzirkę w ścianie, na szczeście nic nie widać:-p

Po remoncie juz prawie posprzątane zostało umycie okien i upranie firanek:tak: oknami zajmie się mój mężulek:blink:

Jutro mamy dostać szafeczki nocne do naszej sypialni, a juz dzisiaj powolutku mój mężulek zacząl znosić mebelki do pokoju Julci:tak:

Jesteśmy juz po kolejnych zajęciach w szkole rodzenia:tak: dzisiaj mówilismy o porodzie:sorry2:

Agacia trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu:-)

Właśnie wróciłam do domku:) Malutka jest na 200% dziewczynką:) Wypięła się prosto do "kamery" :);)
Waży 1375g:) Wydaje mi się że ma dużą główkę:) Mam nadzieję, że już główka nie za bardzo rośnie:) Wym. potyliczno-czołowy (OFD)9,38cm, a obwód (HC) - 27cm :), obwód brzuszka (AC) - 24,62cm, dł. kości udowej (FL) - 5,73cm.
A jakie wymiary mają Wasze maleństwa?

Na skurcze dostałam Magnez i Nospe:) I nic złego się nie dzieje:) Aaaa wg USG mi wyszedł termin na 22.12:)

Agatkas GRATULACJE zdrowej córeczki!!!!:tak:My idziemy na USG w sobotę i mam nadzieję że u nas też nic nie zmieni się:tak::-D
Terminy mamy zblizone....;-)my wyznaczony mamy na 21 grudnia....
Dzisiaj na szkole rodzenia położna powiedziała nam że 3 dni po terminie mamy zgłosić się do szpitala i będą działać:-D ale u nas to będzie Wigilia:szok:

witajcie wieczorkiem :blink:
ja już po szkole rodzenia:tak:, bardzo fajne zajęcia i pani położna też sympatyczna:-) można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy:-) naprawde polecam tyn jeszcze niezdecydowanym :tak:
...............
a i jeszcze nie będzie mnie przez weekend bo... moje kochanie właśnie dzwoniło i zapowiedziało się że przyjeżdża:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) wiec mam nadzieje ze mi wybaczycie kilka dni nieobecności:blink:

Sawka popieram Twoje zdanie co do szkoły rodzenia:-)
.......
i wybaczamy weekendową nieobecność!!!Miłego weekendu:zawstydzona/y::tak::-D

Asiulkaa nie martw się egzaminem:tak: juz następnym razem musi się udać!!!!I nie przejmuj się tymi głupimi babami w autobusach...!!!!

Pytia życze odnalezienia dokumentów!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wejdzcie na liste, sprawdzcie czy wszytskie jestescie bo mialam mała awarie. I te ktore nie maja imion wpisanych a wiedza juz niech mi przesla wiadomosc prywatna to uzupelnie.

Właśnie wróciłam do domku:) Malutka jest na 200% dziewczynką:) Wypięła się prosto do "kamery" :);)
Waży 1375g:) Wydaje mi się że ma dużą główkę:) Mam nadzieję, że już główka nie za bardzo rośnie:) Wym. potyliczno-czołowy (OFD)9,38cm, a obwód (HC) - 27cm :), obwód brzuszka (AC) - 24,62cm, dł. kości udowej (FL) - 5,73cm.
A jakie wymiary mają Wasze maleństwa?

Na skurcze dostałam Magnez i Nospe:) I nic złego się nie dzieje:) Aaaa wg USG mi wyszedł termin na 22.12:)

Zazdroszcze ze znasz tak dokladnie wymiary coreczki, poprosze na nast. usg gin. zeby mi tez podala:-)

Pytia ja co chwile gdzies cos klade a potem nie moge znalezc. Ostatnio az sie poryczalam bo nie moglam znalezc zdjec z usg, a chcialam wlozyc w ramke. a twoja teczka pewnie czeka w sklepie:-)

Cyprysiowa sprawdzalam u mnie wszystko sie zgadza:-)

Agatkas gratuluje zdrowej 200%-ej córci:-)

pytia mam nadzieje,że dokumenty się znajdą :-)

sawka fajnie,że zadowolona jestes ze szkółki :-) i życzę udanego weeku:-)

asiulkaa egzamin napewno pójdzie lepiej następnym razem:-) a ta babę w autobusie to bym w d.... kopnęła....sama miałam kilka podobnych sytuacji...:wściekła/y:

madzienka dobrze,że dziurka niewidoczna :-) ale z ta wigilią to nieciekawie......mysle jednak że tylko Cie zbadaja czy wszystko ok...tolerancja terminu porodu jest 2 tyg. więc raczej wywoływac nie będa...;-)

reklama
Do góry