reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Witam..

Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy staraczek..
Pod koniec maja skończyłam ostatni listek tableket byłam na wizycie u gina i od razu mogliśmy sie zacząć starać i tak też poczyniliśmy.. tzn bez żadnych wyliczeń itd.. bo okres mam nieregularny raz 25 dni raz 33 itp.. a jak wyjdzie w tym miesiącu to się okaże około 21 października.. trzymajcie kciuki

Pozdrawiam

reklama
Witam..

Pod koniec maja skończyłam ostatni listek tableket byłam na wizycie u gina i od razu mogliśmy sie zacząć starać i tak też poczyniliśmy.. tzn bez żadnych wyliczeń itd.. bo okres mam nieregularny raz 25 dni raz 33 itp.. a jak wyjdzie w tym miesiącu to się okaże około 21 października.. trzymajcie kciuki

Pozdrawiam

Witaj Nektarynko i szybkiego zafasolkowania zycze :-)

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Jego urazy po wypadku to szyta glowa w dwoch miejscach, szyta reka, potuczone wnetrznosci ,krwiak i wodniak na mozgu , zanik pamieci,caly w siniakach, zadnego zlamania naszczescie.... Pan z karetki co byl na miejscu wypadku stwierdzil ze moj braciszek mial wiecej szczescia niz rozumu, bo mowi ze ludzie z takich potracen nie wstaja zywi :baffled: Teraz tylko obserwacji czy nie dojdzie do wylewu wnetrznosci noi obserwacja tego krwiaka i wodniaka czy nie rozwina sie w zlym kierunku:no: Ale jego stan jest stabilny wiec naraziwe jest ok :tak:
Przepraszam ze ja wam tak zawracam glowe moim bratem, ale nie moge dzisiaj o niczym innym myslec :-(

Aaaa moj M powiedzial ze kupi mi pieska na swieta" Yorka " :-D:-D:-D

lilu19- o bojciu- starsznie zycze twojemu braciszkowi zeby szybcko doszedl do pelni sil.. i zeby wszytsko bylo jak przed wypadkiem :) :happy:

a dla wszytskich dziewuszek ktorym brak sil.. polecam piosenke YouTube - Ne-Yo - Closer

super:)) polecam goraco.. ostatnio byla w you can dance :-D:-D:-D:-D

Witam..
Pozdrawiam

Witaj! Życzę owocnych staranek i oby potrwały jak najkrócej:tak::-D

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Przepraszam ze ja wam tak zawracam glowe moim bratem, ale nie moge dzisiaj o niczym innym myslec :-(

Dobre wieści:tak:. Będzie dobrze zobaczysz:tak:. Młody jest i poradzi sobie z urazami. I Kochana nie zawracasz nam głowy absolutnie! Po to tu jesteśmy, żeby się wspólnie wspierac:-D.

Tikanis bardzo lubię tą pioseneczkę:-D.

Owocnej nocki Kochaniutkie:happy2:

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:

Witam..
Witaj:-) Trzymam kciuki za teścik :tak:

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i głowa do góry :tak: Super prezent pod choinkę a ja zamówiłam sobie dzidziusia :-D:-D:-D:-D

Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!
GRATULUJĘ :-D:-D:-D:-D

Lilu19, nie zawracasz nam głowy :-). Trzymam kciuki za Twojego braciszka. A piesek to niezła mysl, skupisz się na nim, porozpieszczasz, poprzytulasz, przelejesz troche uczuc macierzyńskich i kto wie, może cos się w srodku odblokuje :-).

Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!

Do góry