reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

No to sio sprzd komputera i miętosic mężusia:-D:-D:-D
Ale sie uśmiałam!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Motylku;-) to działaj działaj, tez bym już chciała podziałać, ale jeszcze 3 dni kuracji, 5 dni@ i do dzieła!!!;-)

Pozdarwiam
Działam! Trzymam kciuki za Twoje staranka! Zobzaczysz te kilka dni szybciutko minie! nawet nie zorientujesz się kiedy:-)

Witam..

Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy staraczek..
Witam i trzymam kciukasy

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Aaaa moj M powiedzial ze kupi mi pieska na swieta" Yorka " :-D:-D:-D
Bardzo dobre wieści! Całe szczęście, że tak to sie skończyło! Życze bratu szybkiego powrotu do pełni sił!
A piesek - super prezent! Może będzie tak jak u Madigirl! Życzę tego Tobie z całego serduszka!

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:
Witaj i przyjmij szczera gartulacje! Spokojnej ciąży!

Miłego dzionka Wam życze kobietki i oby więcej takich wiadomości z rana jak od Madzio1980

reklama
Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!

Ja ciągle w to nie wierzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie tłuściutkie krechy na teście. Wg. moich wstępnych wyliczeń termin będę miała na 18-20 czerwiec:-D

Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przyłączam sie do gratulacji Kochana:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:, bardzo bardzo bardzo mocno i serdecznie GRATULUJĘ.
Pewnie szalejesz z radosci - i tak ma być!!!!!
Pozdrawiam serdecznie i ciesz sie swoim szczęściem a my razem z Tobą :-):-):-):-):-):-)
Dziękujemy za fluidki, potrzebujemy i ch ( przynajmniej ja ) jak roślina słońca.:blink:

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:

Czyli zacne grono fasolek POWIĘKSZONE !!!:blink: GRATULUJE:-D:-D:-):happy:
Takie wiadomości dają nadzieje , że po dłuższych czy krótrzysz sratankach reszczie starazek też sie w końcu uda pomyslnie zafasolkować.

A mi tak głupio siedzieć jak M wszystko sprząta ale za jakiś czas wrócę do formy to mu się zrewanżuje ;-). Mam przez 2 tygodnie się pooszczędzać.

Tak, tak nie ma co szaleć ze szmatka i mopem, a mężowi napewno nie zaszkodzi,, trzeba i naszym M dać sie wykazywać w pracach domowych, w głebi serca pewnie maja satysfkcję, ze pomagaja swoj zonkom i że robią to świetnie;-)
Oszczędzaj sie Kochana jak przykazała Pan gin.:-):blink:

Ja ciągle w to nie wierzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie tłuściutkie krechy na teście. Wg. moich wstępnych wyliczeń termin będę miała na 18-20 czerwiec:-D

Dziękuję bardzo! Przydadzą się kciukasy choć testuję dopiero 26 pażdxiernika, jeśli @ wcześniej nie zawita! Bardzo cieszę się razem z Tobą! Piękny miesiąc na powitanie dzidziusia! Jeszcze raz gratuluję!!!!:-D:-D:-D

Witaj Pysia510! takie dobre wiadomości rzeczywiście dodaja skrzydeł! Zobaczysz nam też uda się! Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Lilu19, nie zawracasz nam głowy :-). Trzymam kciuki za Twojego braciszka. A piesek to niezła mysl, skupisz się na nim, porozpieszczasz, poprzytulasz, przelejesz troche uczuc macierzyńskich i kto wie, może cos się w srodku odblokuje :-).

Dziekuje dziekuje :-D
Teraz tez bede miec glowe zajeta najpierw szukaniem pieska a pozniej jego pieszczeniem :-D

Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wielgasnie gratulacje :-)

Bardzo dobre wieści! Całe szczęście, że tak to sie skończyło! Życze bratu szybkiego powrotu do pełni sił!
A piesek - super prezent! Może będzie tak jak u Madigirl! Życzę tego Tobie z całego serduszka!

(nie) dziekuje ;-):-)

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i głowa do góry :tak: Super prezent pod choinkę a ja zamówiłam sobie dzidziusia

Ja dzidziusia zamowilam sobie na urodzinki :-D:-D:-D

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi, kurcze mam taka nadzieję ze nie przyjdzie........W końcu dziewczy tez pisały ze je pobolewał brzuch jak na @ ( to coś) i były w ciąży wiec moze i ja....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oby wszystko było oki i po mojej mysli:blink::-):-D.

Miłego leniuchowania i odpoczywania w ten pieny słoneczny dzień dla wszystkich naszych staraczek i tych co strać sie już nie muszą:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich a nowym szaraczkom życzę szybkiego za fasolkowania.
Lilu19 mam nadzieje ze z twoim bratem będzie wszystko w porządku i nie będzie żadnych komplikacji, fajny pomysł z pieskiem i jeszcze York, żebym nie miała psa to bym sobie tez kupiła małego yorka :-).
Długo nic nie pisałam była na etapie intensywnych staranek i teraz czzeam do 22 października i jak @ nie przyjdzue to testuje :-)
.No i wczoraj była taka piękna pogoda że cały dzień sprzedzilismy na spacerowaniu.
Dla siostry spóźniała sie@ ale w końcu przylazla a tak sie cieszyłam że bedzemy z brzuszkami chodzić. Pozdrawiam i życze miłej niedzieli. :-)

reklama
Witam w słoneczną niedzielę !!!!!

SUPER!!!!!! GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE !!!!!:-D:-D
No i miesiąc na przywitanie dzidziusia też super.....taki cieplutki :tak::tak: można na spacerek z wózeczkiem hihi ;-);-)

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi, kurcze mam taka nadzieję ze nie przyjdzie........W końcu dziewczy tez pisały ze je pobolewał brzuch jak na @ ( to coś) i były w ciąży wiec moze i ja....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oby wszystko było oki i po mojej mysli:blink::-):-D.

Miłego leniuchowania i odpoczywania w ten pieny słoneczny dzień dla wszystkich naszych staraczek i tych co strać sie już nie muszą:-):-):-):-)

No to ja trzymam mocno kciukasy żeby nie przyszła :tak::tak: i żebyś nas niedługo poinformowała o II kreseczkach :tak::tak:

Lilu jak brat?? Mam nadzieję że wszystko dobrze :happy: masz jakieś nowe wiadomości??

Pozdrawiam was wszystkie :tak: i do starankowej roboty się bierzcie bo taka ładna pogoda hehe :-D:-D buziam :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry