reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A mnie dzisiaj cały dzień nie było, bo od rana kupowałam wózeczek i firankę zamawiałam do sypialni, a potem u rodziców w ogródku opalałam brzuszek:)
Ale była ładna pogoda:)
Zdjęcie wózeczka wstawiłam na zakupach:) Jest śliczny i jestem zadowolona, że się na niego zdecydowałam!

reklama
Witajcie Mamuśki!
Czyżbym dziś ja była pierwsza?
Jak ja się ciesze jak od rana widze takie słonko, aż żyć się chce, bo jak sobie pomyśle o listopadzie, gdzie zimno mokro i szaro to mnie od razu deprecha bierze.

Agatkas a gdzie zamawiałaś firanki, bo ja też poszukuje i jakoś nie natrafiłam na takie ktore by mi się spodobały, może coś od Ciebie podpatrzę.

Życzę wam słonecznej i milej niedzieli.

Witajcie niedzielnie.
Ale miałam nadrabiania i już nie wiem co miałam napisać.
W piątek miałam strasznie zapracowany dzien w pracy i trochę Was podczytywałąm, ale jak zabierałam się za odpowiadanie, to zaraz albo klient albo ciągłę telefony i w końcu nic z tego nie wyszło.
Wczoraj też cały dzień w biegu, najpierw sprzątanko, potem chłopaków na basen, obiadek, no i miałam ekipę od polbruku, bo nam siadł na tarasie i musieli ściągać z połowy tarasu i kłaść od nowa i kasa poszła. Później był jeszcze znajomy,Córcie męża siostry, no i o 22 piekłam jeszcze ciasto na dzisiaj.
Teraz mam wolną chwilkę, bo chłopaki w kościele, a ja idę na spotkanie rodziców dzieci komunijnych na 13, a zaraz potem będziemy mieli gości, więc zaraz biore się za szykowanie obiadku.
Znów weekend przeleci mi w expresowym tempie i znów tydzień bliżej do porodu:-)

Czesc Anka!!!!

Ja nie spie od 4,45!!!! szok. rzeczywiście dziś u nas piekna pogoda. Co do firanek tez jestem ciekawa:-) sama szukam na allegro i nawet mam już 2 typy.

Cześć Śpiochy;-)

Właśnie jem świeże bułeczki z pyszną Nutellą i popijam jogurtem truskawkowym mniaaaaam:-)

Dziewczyny dzisiaj spacerujcie i jeszcze raz spacerujcie aby wykorzystać piękną pogodę!
Ja też czekam na męża i lecimy do szkoły oddać mój indeks a potem może na spacer z psami na Pola Mokotowskie;-):-)

Te brzuchatki , które dzisiaj wyprawiają obiady dla znajomych życzę powodzenia i samych puszności no i ciekawych rozmów przy stole;-)

Witajcie Mamuśki!
Czyżbym dziś ja była pierwsza?
Jak ja się ciesze jak od rana widze takie słonko, aż żyć się chce, bo jak sobie pomyśle o listopadzie, gdzie zimno mokro i szaro to mnie od razu deprecha bierze.

Agatkas a gdzie zamawiałaś firanki, bo ja też poszukuje i jakoś nie natrafiłam na takie ktore by mi się spodobały, może coś od Ciebie podpatrzę.

Życzę wam słonecznej i milej niedzieli.

Anka ja zamawiałam w sklepie u mnie w mieście żeby mi uszyli:) Ale jesli np chciałybyście zamawiać zasłony albo inne fajne tekstylne rzeczy z netu , to bardzo polecam sklep Tkaniny rolety dekoracje wnętrz tekstylia zasłony wykładziny dekoracje okien szycie firan firany narzuty poszewki siedziska : DEKORIA . Ja zamawiałam już od nich roletę na wymiar, obrusy i inne dupsy i są sliczne!!!

Witam,
Ja juz dzielnie w pracy :-)...ale za to jutro i we wtorek mam wolne...powoli odliczam dni do zwolnienia...zostało mi tylko 8 dni pracy(nie liczę dzisiejszego ;-))
Zaczynam wchodzic w ostatnia faze ciąży...czyli w kraine bezsenności...trudno pośpię jak dziewczynki pójda na studia ;-)
marzycielka jakie masz psy??Ja tez jestem psiara, mam roczna Jack Russel Terrierkę i 4 ro miesieczna szwajcarke :-)

Ja niestety zauważyłam, że skurcze się bardzo nasilają jak tylko się kłądę, normalnie co 10-5, nawet co 3 minuty!! chyba mam powtórkę z poprzedniej ciąży, jutro idę do położnej, ciekawe co powie.... Na szczęście dzisiaj w nocy końska dawka podziałała i w nocy nie miałam takich silnych skurczy, tzn. spałam i nie wybudzałam się przy każdym...

Bliźniaki - widzę, że też nie masz kiedy usiąść, hehehe.

pwa - no i fajnie, że się coś dzieje, przynajmniej czas leci!

Marzycielka - udanego spacerku!!

eager - no to szybko zleci te kilka dni i będzie relaksik!!

Ja właśnie piekę Zebrę, mam nadzieję, że będzie ok, hehehe, bo jak nie to jeszcze jedno ciasto mnie dziś czeka....

reklama
Witam,

marzycielka jakie masz psy??Ja tez jestem psiara, mam roczna Jack Russel Terrierkę i 4 ro miesieczna szwajcarke :-)

Marzycielka ma śliczne dogi.

agawar dzięki;-)

Tak, mam 2 Dogi Niemeickie Xenyanę( Yannę) 17 miesięcy i Xenię 2 lata oraz kotkę 3 miesięczną Śiśkę:-)
A u rodziców kochanego bokserka Maxia 8 lat i Owczarka kaukazkiego Kamę 2 lata i jeszcze 2 koteczki ale są bardziej mamy niż moje:-).

W podpisie mam galerię zapraszam do obejrzenia moich przyjaciół:-)

Ja niestety zauważyłam, że skurcze się bardzo nasilają jak tylko się kłądę, normalnie co 10-5, nawet co 3 minuty!! chyba mam powtórkę z poprzedniej ciąży, jutro idę do położnej, ciekawe co powie.... Na szczęście dzisiaj w nocy końska dawka podziałała i w nocy nie miałam takich silnych skurczy, tzn. spałam i nie wybudzałam się przy każdym...

Mysiu Pysiu uważaj na siebie i daj znać co powie położna;-)

A ja wzięłam prysznic bo zaraz jadę na uczelnię ostatni raz na tą uczelnię:-) a potem po męża na Dworzec i lecimy szybko do domku po psy no i fruu na spacer:-)

A wogóle to mi ciężkooo i oddychać też , schylać się i wykonywać każdą czynność:-D

Wiecie co, człowiek naprawdę bardzo szybko przyzwyczaja się do każdej zmiany i już nie pamiętam jak to jest normalnie oddychać, zakładać buty, skarpetki , majtki i takie tam:-D
Myślę,że wielką nagroda dla mnie będzie właśnie to , że będę wreszcie mogła po porodzie te rzeczy znowu robić bez problemu a przede wszystkim biegać i szkolić psy!!!:happy2:

Jeszcze 6 tygodni do terminu....:-p

Do góry