reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mo0je gratulacje, fluidki juz wylapalam :-)

ehhhhh ciwkawe kiedy ja zobacze piekne dwie kreski na tesciku :zawstydzona/y:

Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!

kinguś,
testuję w niedzielę,bo to będzie 29 dc :]
czy dam radę jeszczę tyle dni? dziwnie się czuję, ale wiem, że duphaston może dawać wszystkie oznaki ciążowe :( męczą mnie zawroty głowy juz 3ci dzień... może to dobra wróżba, co sądzicie?:rofl2:

Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!

Romka robiłaś jakieś badania moze trzeba sprawdzić jaka jest przyczyna, stresy i przezycia napewno nie wpływaja dobrze ale wiesz 1,5 roku to troszke czasu.
Trzymaj sie dzielnie:tak::happy2:

reklama
robiłam badanie czy na śluz nie wiem jak ono sie nazywa i moj Mezczyzna tez sie przebadal,wszystko jest ok.jak juz pisalam,jestem po kuracji clo i duphastonem,niedlugo zaczne kolejna.wiem,ze to dlugo...:-(

Do góry