Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dzięki dziewczyny za propzycje sporo tego
.
Elmaluszek nawigacja odpada mąz nawet nie chciał słyszeć jak mu kiedys wspomniałam, mówi ze ma nawigacje w głowie
. Zdrówka dla Amelki i trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego
. Wy jeszcze w Polsce jesteście o ile dobrze kojarzę? Kiedy do Angli wracacie?
Szopka Ty pracusiu jestem na prawdę pełna podziwu dla Ciebie i Twojej energii i to od początku ciąży
. Co do tej Formuły super pomysł ale bałabym sie tam męza puścić z obawy ze np. wjedzie w niego taki samochód (wiecie za dużo naoglądałam się filmików tego typu na internecie
). Ale ten lot balonem tez super pomysł tylko pewnie nie mielibyśmy kiedy go zrealizować:-(.
Esia współczuję z tym drzemkami, ale z czasem Piotwór na pewno sie unormuje, a do tego czasu musisz jakos to przetrwać;-). Ja już nie moge doczekac się zmiany czasu (no może nie względu na to że szybciej będzie ciemno), ale mam nadzieję że Laura zamiast o 21 będzie chodziła spać o 20
. Dzięki za linka już zapisałam w ulubionych, świetne tam mają pomysły kilka sama dla siebie bym wykorzystała
, tylko szkoda że to wszystko jest w Pl, kurcze no nie ma szans żeby cokolwiek zaplanowac bo nigdy nie wiemy kiedy mąż będzie mógł wziąć urlop. A w styczniu same rozumiecie raczej będziemy czym innym zajęci
.
Kachasek korzystaj z L4, babie nie dogodzisz
hihi. Co do tych gadżetów na poprzednie urodziny mąż dostał poduszkę, kubek, koszulkę i breloczek ze zdjęciem Laury (ze swoją wstydziłam się zrobić), więc odpada;-), ale dzięki za pomysł
.
Dzagud jak Madzia dzisiaj?
Mieliśmy kupic sobie z mężem tą ramke elektroniczną, ale nie możemy dojśc do porozumienia co do wielkości, mąż chce najmniejszą, a ja największą (wydaje mi się że na małej nic nie będzie widac
) więc stwierdziliśmy że kiedy indziej kupimy, i może do tego czasu stanieją jeszcze
. Chyba jednak poprzestane na ciuchach, trudno, albo skrzynke piwa mu kupię i tez się ucieszy
. Dzięki jeszcze raz za rady
.

Elmaluszek nawigacja odpada mąz nawet nie chciał słyszeć jak mu kiedys wspomniałam, mówi ze ma nawigacje w głowie

Szopka Ty pracusiu jestem na prawdę pełna podziwu dla Ciebie i Twojej energii i to od początku ciąży

Esia współczuję z tym drzemkami, ale z czasem Piotwór na pewno sie unormuje, a do tego czasu musisz jakos to przetrwać;-). Ja już nie moge doczekac się zmiany czasu (no może nie względu na to że szybciej będzie ciemno), ale mam nadzieję że Laura zamiast o 21 będzie chodziła spać o 20

Kachasek korzystaj z L4, babie nie dogodzisz

Dzagud jak Madzia dzisiaj?
Mieliśmy kupic sobie z mężem tą ramke elektroniczną, ale nie możemy dojśc do porozumienia co do wielkości, mąż chce najmniejszą, a ja największą (wydaje mi się że na małej nic nie będzie widac