reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki dziewczyny za propzycje sporo tego:tak:.
Elmaluszek nawigacja odpada mąz nawet nie chciał słyszeć jak mu kiedys wspomniałam, mówi ze ma nawigacje w głowie:-D. Zdrówka dla Amelki i trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego:tak:. Wy jeszcze w Polsce jesteście o ile dobrze kojarzę? Kiedy do Angli wracacie?
Szopka Ty pracusiu jestem na prawdę pełna podziwu dla Ciebie i Twojej energii i to od początku ciąży:tak:. Co do tej Formuły super pomysł ale bałabym sie tam męza puścić z obawy ze np. wjedzie w niego taki samochód (wiecie za dużo naoglądałam się filmików tego typu na internecie:sorry2::zawstydzona/y:). Ale ten lot balonem tez super pomysł tylko pewnie nie mielibyśmy kiedy go zrealizować:-(.
Esia współczuję z tym drzemkami, ale z czasem Piotwór na pewno sie unormuje, a do tego czasu musisz jakos to przetrwać;-). Ja już nie moge doczekac się zmiany czasu (no może nie względu na to że szybciej będzie ciemno), ale mam nadzieję że Laura zamiast o 21 będzie chodziła spać o 20:tak:. Dzięki za linka już zapisałam w ulubionych, świetne tam mają pomysły kilka sama dla siebie bym wykorzystała:-D, tylko szkoda że to wszystko jest w Pl, kurcze no nie ma szans żeby cokolwiek zaplanowac bo nigdy nie wiemy kiedy mąż będzie mógł wziąć urlop. A w styczniu same rozumiecie raczej będziemy czym innym zajęci:-D.
Kachasek korzystaj z L4, babie nie dogodzisz:-D hihi. Co do tych gadżetów na poprzednie urodziny mąż dostał poduszkę, kubek, koszulkę i breloczek ze zdjęciem Laury (ze swoją wstydziłam się zrobić), więc odpada;-), ale dzięki za pomysł:tak:.
Dzagud jak Madzia dzisiaj?
Mieliśmy kupic sobie z mężem tą ramke elektroniczną, ale nie możemy dojśc do porozumienia co do wielkości, mąż chce najmniejszą, a ja największą (wydaje mi się że na małej nic nie będzie widac:nerd:) więc stwierdziliśmy że kiedy indziej kupimy, i może do tego czasu stanieją jeszcze:sorry2:. Chyba jednak poprzestane na ciuchach, trudno, albo skrzynke piwa mu kupię i tez się ucieszy :-D. Dzięki jeszcze raz za rady:tak:.

reklama
Szopka-to chociaz troszeczke odsapniesz:tak:U mnie z tesciowejpozytku zadnego nie bylo.Przyjechala ostatnio na 2 tygodnie to wrazenie mialam ze przyjechala jak do grand hotelu:wściekła/y:
Kotku-my juz wrocilysmy 4 pazdziernika;-)Na szzczescie cale bo zesmy sie na odprawe spoznily i musieli dzwonic czy wogole nas jeszcze mogą przepuscic,ale na szczescie ktos tam u gory mial dobry humor i udalo sie:-D

Witam w tym pięknym słonecznym dniu :-)
Niczym Wielki Brat Was poczytuję, ale czasu prak na aktywniejszy udział na BB :sorry2:

Szopka zastanowię się nad Twoim pomysłem, zaraz jade do sklepu to rozejrze się nad mini barkiem do biura;-):-D Dobrzwe, że teściowa przyjeżdża pomóc Tobie. Odpoczywaj Kochqana ile wlezie. Gratki drugiego synka. Zastanawialiście się juz nad imieniem?

Kotek, obiecuje, że jak tylko znajde chwilę specjalnie dla Ciebie wkleje zdjęcia z NY - w końcu kobiecie w ciązy się nie odmawia :-p. Co do pomysłu, to nie pomogę, sama mam zawsze mega problem i kończy się na: portfelu, pasku, krawacie, książce, aktówce lub innym nudnym prezencie. Na szczęscie mam bardzo wyrozumiałego męża (do dzisiaj "wiszę" mu prezent za rocznicę i imieniny:zawstydzona/y:)

Dzagud zdrówka dla Madzi:tak: Nie obwiniaj się, tak jak napisały dziewczyny jesteś najlepszą mama na świecie :-)

Kachasek, leżeć mi prosze i korzystać z L4.
Może i ja pójdę na zwolnienie :dry: przydałoby mi się troche odpoczynku :tak:

Ogladałam wczoraj zdjęcia na zamkniętym:
Efilo, Elmaluszku, Iszatr macie przecudne dzieci :tak: (Iszatr razy 2;-):-D)
(mam nadzieję, że nikogo nioe ominełam, jak tak to przepraszam:zawstydzona/y:)

Miłego dnia dziewczynki, juz się na dzisiaj wystarczająco napracowałam:-D, jade kupić prezent urodzinowy dla mojego chrzesniaka i chrzesnicy męża.

cześć gadułki :-D
dzisiaj poznam kto tam u mnie mieszka w brzuszku ;-);-)
a tak poza tym to u nas wsio ok :-)
podczytuje Was sobie na bieżąco :-D
muszę wiedzieć co i jak u tych bardziej mi znanych Mamusiek :-)

Kolejny dziwny dzień (tylko w tę dobrą stronę ;-)). Pobudka tuż po 7 (chyba wczoraj zapeszyłam ;-)) i 2 normalne drzemki :-) A teraz odbywa się kąpiel - tak to ja mogę funkcjonować (w miarę... ;-)).

szopka Twoja teściowa to już chyba pomagała, prawda? Fajnie, że się dogadujecie i jej pomoc jest sensowna :tak:
Co do sajgonu w domu pełnym mężczyzn - gdy jeszcze nie wiedziałam, że to Małgosia, byłam przekonana że stanie się moim udziałem i... ta wizja też mnie zupełnie nie przerażała ;-) W sumie nawet fajnie - zero "konkurencji", jedyna kobieta w domu :-D
Wciąż podziwiam Twoją energię :tak:
A wykopane sny są kolejnym przejawem ciąży :-D Niestety, przeszłam już w fazę koszmarów i licznych pobudek nie-wiadomo-po-co :dry:
Kotku karnet na prezent jest do wykorzystania w przeciągu roku (o ile dobrze pamiętam), a terminy różnych różności można rezerwować nawet kilka dni wcześniej, więc są dość elastyczni :tak:
A co do ramki, to myślę że masz rację - kupiliśmy taką przyjaciołom i zdecydowanie, im większa tym lepsza (one w ogóle są dość małe - no wiadomo, wraz z wielkością rośnie cena :dry:). Ale to bardzo fajna sprawa :tak:
toska już Cię widzę na zwolnieniu :-D Choćby w nocy, ale zjawiałabyś się w biurze :-D (żeby pisać na BB, oczywiście :-p:-D).
pirzonku no i jakie wieści? Czekamy :-)
Dzagud jak Madzia? Mam nadzieję, że lepiej...
Olla wyciągam z krzaczorów! Zaraz skrobnę PW :-)

A w ogóle, co tu tak cicho? :dry: Bat Dzagud nie podziałał na długo? :dry:

Witam dziewczyny po dłuuuugiej nieobecności.
Chyba nie nadrobię zaległości, będę czytac w wolnej chwili.
Jestem teraz z Wiktorem w Norwegii, u męża. Wracamy 25 paź. razem z nim(także znowu będziemy wszystcy razem)
Zabieram się za czytanie Was-start:-)

Esia wiesz cały dzień myślę i strasznie napaliłam się na przelot balonem albo przejażdżkę samochodem terenowym, ja byłam pewna że te wszystkie atrakcje dostępne sa tylko w Warszwie, ale okazuje się że w Gdańsku tez więc spoko. ale chyba zafunduję nam na rocznicę ślubną ten prezent, teraz na razie musze się z nim oswoić, a do czerwca sporo mam czasu:tak:. Cieszę się że dziś miałaś udany dzień jezeli chodzi o drzemki małego Piotwora:tak:. Ja tez nie narzekam, Laura spała do 9:40 (obudzona przeze mnie), potem od 14 do 16:40 (obudzona przeze mnie) i o 21 znowu zasnęła, normalnie żyć nie umierać, w dodatku super grzeczna dziś była, pół dnia się smiałyśmy i przytulałyśmy:-D:tak:.
Elmaluszek jak widać urzędnicy/celnicy też ludzie i serca posiadają i dobrze:tak:.
Pirzonek ale jesteś tajemnicza nie trzymaj nas tyle w niepewności, kogo tam nosisz pod sercem, ja obstawiam chłopca:tak:.
Toska dziękiuję, i jak pisałam nie poganiam;-):-D.
Dzagud zaczynam się martwić, coś długo się nie odzywasz daj znać jak ma się Madzia;-).
Dorotka dobry wieczór:-).
Siwucha powodzenia w czytaniu, no i super że znowu będziecie razem (wcześniej chyba nie pisałaś że jesteście osobno, albo przegapiłam?):-)
Ja właśnie jestem bombardowana kopniaczkami jak co wieczór, jejku czasami są aż bolesne, nie pamiętam żeby Laura tak kopała że aż bolało:sorry2:, co to będzie za miesiąc - dwa gdy już miejsca będzie miała dużo mniej? Dobrej nocy kochane:-).

reklama
Do góry