Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
toska no już się zaczynałam zastanawiać, gdzie Ty znikłaś - czyżbyś sobie zrobiła odpoczynek od pracy? ;-)

. Ja sama aż się przestraszyłam, bo nie wyobrażam sobie, że nasze BB mogłoby zniknąć 

;-)
:-)
W nocy marudzenie było na maksa, już o pierwszej wylądowała koło mnie w łóżku, ale i tak się budziła i płakała + szczekała kaszlem. Rano po obudzeniu sięgnęła sobie po butelkę z piciem, widać było że pić się jej chciało bo się dossała jak pijawka. No i co z tego? Ledwo wypiła, złapał ją taki kaszel że wszystko co wypiła zwymiotowała.:-(Dziś Tata zasuwa z Nią do lekarza o 14tej. Nie sądzę aby był to jakiś żołądkowy wirus, bo wymioty były ewidentnie wywołane przez kaszel. Potem dałam jej pić - trochę mniej i powoli, potem zjadła ze 3/4 butli mleka i było ok. Tylko co parę minut kaszle.
Kurczę, jednak jak moje dziecko nie chce jeść, to coś musi być na rzeczy.
Chwilowo mogę zapomnieć o zmniejszaniu stert koło pralki ;-)
Niezbyt dobrze to wróży, boję się że za tydzień będzie wykończona i zrezygnuje (w końcu, to żadna rozwijająca praca, tylko zwykła fizyczna harówka
). No ale obym się myliła.
Występuje w postaci pluszaka? Bo przecież nie ma to jak przy wyjściu zaopatrzyć młodzież w nowo poznanego ulubieńca 

Czarkowi też wychodzą dwie czwórki i jedna trójka, ale ma litość nad mamą i bardzo nie dokucza (najwyżej czasem ugryzie prawie do krwi
;-) no i apetyt wyrażnie mniejszy)

Szlag mnie trafia i płakać mi się chce!!!
.
(czy mi sie wydaje czy piszę strasznie niegramatycznie? sorry za mojego gąbczaka
)
.
.
.
?
.
. Co do przywiązania do tatusia rozumiem Cie doskonale, Laura w weekendy i wieczorami uznaje tylko tatę, do niego chce na rece i z nim sie bawi, czasami roobi mi się przykro ale z drugiej strrony moge tez troche od niej odsapnąć
. Choc czasami na placu zabaw czuję się zbędna i łezka się kreci w kąciku oka, ale to tylko czasami bo nie często zdarza nam się razem spacerować, niestety ostatnio nawet w niedzielę bo pogoda nie sprzyja:-(. A z tym porwaniem to straszne, dobrze się wszystko dobrze skończyło no i że Ty masz prace na miejscu
.
.
.
. Kompletnie nie mam pomysłu, on twierdzi że może byc jakiś ciuch ale co roku daje mu ciuch lub kosmetyki. Może cos niematerialnego ale co? nic nie moge wykombinować. Myślałam może o jakimś wspólnym prezenice dla nas bo mamy urodziny dzień po dniu, czekam na wasze na pewno ciekawe pomysły
.
Nigdy nie wiem co mu kupic niestety.Powiem wiecej, jego urodziny nadciagają wielkimi krokami a u mnie pustka w glowie.Jednak wymyslilam a wlasciwie nie ja tylko moja kuzynka z mezem(ale to juz bardziej podchoinkowo)ze chyba zakupie mu nawigacje do samochodu)co bysmy na swieta do polski trafili

.No i jak mi swięty Mikolaj konto zasili
A na pomysly dziewczyn sama popatrze i chetnie skorzystam