Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Ja wlasnie siedze u meza w pracy i czekam na angielski... i zamiast sie uczyc to siedze na bb
Monik jak milo ze juz jestescie z nami
Alek nie ma za co... polecam sie
No i gratuluje Franka!!!!
Vinniki to Ty anglistka?? Dobrze wiedziec... ja wlasnie zmusilam mojego chlopa i zabralismy sie za nauke angielskiego.... ja co prawda zdawalam mature z angielskiego ale juz wiele zapomnialam...
Vonko No co Ty chesz chodzic w ciazy jak slonica??
Kajdato ty chyba samym powietrzem zyjesz...
akurat ja twarozek lubie i nieywobrazam sobie jakbym mogla go nie jesc.... wspolczuje....
Pytacie co z ta dziewczyna: dzis stan bez zmian, jutro bedzie miala robiona kolejna tomografie wiec sie okaze co dalej. Na razie zmuszaja ja do jedzenia ale Ona co zje lub wypije to wszystko zwraca....
Wszyscy lekarze mowia ze trzeba czekac... co mogli to juz zrobili....
Ja wlasnie siedze u meza w pracy i czekam na angielski... i zamiast sie uczyc to siedze na bb

Monik jak milo ze juz jestescie z nami

Alek nie ma za co... polecam sie

No i gratuluje Franka!!!!
Vinniki to Ty anglistka?? Dobrze wiedziec... ja wlasnie zmusilam mojego chlopa i zabralismy sie za nauke angielskiego.... ja co prawda zdawalam mature z angielskiego ale juz wiele zapomnialam...
Vonko No co Ty chesz chodzic w ciazy jak slonica??

Kajdato ty chyba samym powietrzem zyjesz...
akurat ja twarozek lubie i nieywobrazam sobie jakbym mogla go nie jesc.... wspolczuje....Pytacie co z ta dziewczyna: dzis stan bez zmian, jutro bedzie miala robiona kolejna tomografie wiec sie okaze co dalej. Na razie zmuszaja ja do jedzenia ale Ona co zje lub wypije to wszystko zwraca....
Wszyscy lekarze mowia ze trzeba czekac... co mogli to juz zrobili....
Może ten probiotyk zadziała?