Nika81
nareszcie razem
Tanu nie Ty jedna się obawiasz ja rowniez się stresuję ale ja nigdy nie rodziłam to moja 1 ciąża więc dlatego ze nie wiem co mnie czeka tak b się boję ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewelcia...moze warto zrobic jakies bardziej aktualne badania ..bo te wrzesniowe to moga byc juz nieaktualne....ja staram sie tak na kilka dni przed wizyta robic.... wiesz sprawdz sobie w necie czy wyniki sa okej...jest duzo stron ktore interpretuja wyniki badan...i glowa do gory....
. jak wychodzę z jej gabinetu to mam cały dzień zmarnowany bo jestem zła. najważniejsze, że z dzidzią jest wszystko ok. zrobiłam w Polsce usg i to mnie trochę uspokoiło, pan doktor powiedział, że to ładna dzidzia:-).

.

zobaczymy co powie