reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
MARZYCIELKA spokojnie....ja tez pokupowałam wszystko wczesniej i teraz sie strasznie ciesze,bo tak to misiek by moj pozniej biegał...NIE DENERWUJ SIE:*:*

Tzn ja mam tak od kilku dni , że myślę, że coś pójdzie nie tak , że nie będę miała dziecka :-( matko normalnie jestem jakaś tym poddenerwowana i zestresowana.

Chiałabym już być po porodzie i mieć zdrową i silną córenię a wtedy uwierzę do końca w to szczęście.

Kana dobrze, że dali ci jeszcze kilka dni. Ze spokojem się przygotujesz. Amelia- śliczne imię.

Marzycielko odsuń w ogóle takie myśli od siebie. Oliwka niedługo juz będzie się do ciebie uśmiechała. Bez sensu się stresujesz.

Kana cieszę sie że dali wam jeszcze chwilkę...więc powolutku naszykuj się:tak: tylko nie szalej:no:

Marzycielko ja tez mam podobne myśli:-(ale wydaję mi się że to naturalne w ciąży...
Więc głowa do góry wszystko będzie dobrze:tak::-)

A i jeszcze dzisiaj koleżanka mówiła mi że słyszała o tym macierzyńskim, że ma byc przedłużne i wszystkie kobitki które urodzą w listopadzie i grudniu też sie na to załapią:-D hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaa:tak:ciekawe czy to prawda??Slyszałyście coś o tym....
Sawka wiesz coś.....

Madzienka - co do butelek, to w moim przypadku Misia była karmiona dwie pierwsze doby tylko z butelki, bo była w inkubatorze, w trzeciej dobie dostała cycka i nie było najmniejszych problemów, ale prawda jest taka, że jeśli dziecko ma zaburzony odruch ssania, albo laktacja jest zaburzona, to butelka niestety jest złem wcielonym i już lepiej karmić ja rurką, albo z kieliszka - Medela ma takie dziwne rzeczy w asortymencie z tego co mi wiadomo.

Agga - dużo zdrówka!!

zozakoza - no to mąż gra nie fair wg mnie... strasznie z tobą pogrywa nieładnie, przecież to twoje włosy!!! Ty każ mu zapuścić kłaki do pasa, zobaczymy ile wytrzyma!!

Agacia - trzymaj się dzielnie!!

Kana - fajnie, że jesteś z nami, a robili ci badania? Co powiedzieli w ogóle?

Marzycielka - wyluzuj, ja kupiłąm ubranka jeszcze wcześniej!!

Madzienka - ja nie słyszałąm, słyszałam że od stycznia dopiero.... ale jestem pełna nadziei, bo ja na macierzyńskim w Pl będę!

A ja dziś pojechałam na zakupy i nic nie kupiłam, jakiś nastrój do bani mnie dopadł, wszystko brzydkie mi się wydawało.... za to Misi książeczkę kupiłąm i ozdoby świąteczne jedne, a teraz robię obiadek powoli. Także do wieczorka.

A i jeszcze dzisiaj koleżanka mówiła mi że słyszała o tym macierzyńskim, że ma byc przedłużne i wszystkie kobitki które urodzą w listopadzie i grudniu też sie na to załapią:-D hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaa:tak:ciekawe czy to prawda??Slyszałyście coś o tym....
Sawka wiesz coś.....

Byłoby super... Też czekam aż ta informacja się potwierdzi...

Dzięki za pocieszenie mam nadzieję , że mi się polepszy humor bo myślę , że o tym myśleć już będę do rozwiązania a dlaczego? dlatego , że w to szczęście uwierzę na 100 % jak będę tuliła swoją córeczkę.

A ja dzisiaj zrobiłam klopsiki z pieczarkami i do tego ryż oraz ogóreczki konserwowe:-)

Cyprysiowa
jak tam?????

reklama
Do góry