reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

marzycielka u mnie ok, napina sie ale nie tak czesto. Teraz mnie jescze mdli :wściekła/y:

za godzine klade malego spac i w koncu odpoczne :tak:
Moj maz dzwonil z pracy ze ma wolne do konca tygodnia :tak:

A powiedzcie macierzynski jest platny 80% ?

reklama
witajcie wieczorkiem :-)
Tak się cieszę jak na nie patrzę ale jednocześnie od kilku dni prześladuje mnie straszna myśl, że coś może pójśc nie tak i nie będzie Oliwki :no::-(
Boże aż boję się o tym myśleć a co dopiero mówić.
Za 30 dni termin porodu , może za szybko te ubranka kupiłam i teraz z mojej winy coś stanie się złego??
Jejku ale mi schizuje...Męczy mnie to uczucie od kilku dni . Może za bardzo się cieszę , może jeszcze za wczęsnie ... matko zwariuję chyba.

nie przejmuj się, czasami takie myśli krążą po głowie ale to ponoć normalne na tym etapie ciąży, chciałybyśmy żeby już dzidzia była z nami i żeby już wogóle było po wszystkim...

Witam mamuski...my z malutka narazie spowrotem w odmku,ale od poniedziałku na oddzial patologii ciąży,bo narazie NIE MAJA MIEJSCA...wczesniej mam jesce zadzwonic rano i zapytac czy jest wolne mijesce jak nie to dzwonic az do skutku,,,,czyli az sie załapie na miejscówke....no i wtedy to juz napisze chyba jak malutka bedzie na swiecie...ale ciesze sie,ze dzisiaj i chociaz jesce te pare dni bede w domku, pokupuje to co brakuje spakuje na pozniej juz torbe dla małej i siebie tez porzadnie....na szczecie to jest tylko niecała godzinka jazdy pociagiem...a autkiem to jesce szybciej... idkam cos zjesc...

to dobrze że masz jeszcze parę dni na pozałatwianie spraw ;-)

A i jeszcze dzisiaj koleżanka mówiła mi że słyszała o tym macierzyńskim, że ma byc przedłużne i wszystkie kobitki które urodzą w listopadzie i grudniu też sie na to załapią:-D hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaa:tak:ciekawe czy to prawda??Slyszałyście coś o tym....
Sawka wiesz coś.....
jeszcze nic nie jest potwierdzone, ale myślę że będziemy miały przedłużony macierzyński :tak:

wlasnie myslalam zawsze ze 100 ale ostatnio byla u mnie kolezanka i mowila z przekonaniem ze 80 wiec zwatpilam

macierzyńskie jest 100% płatny

Marzycielko mnie tez czasem dopadają takie myśli, ale staram się wtedy myslec pozytywnie i wyobrażam sobie że mała jest już z nami. Staraj się tez myśleć pozytywnie, wtedy na pewno wszystko dobrze się skończy.

Kana
Amelka piekne imię i na pewno mniej spotykane niz Marika. Mi sie bardziej podoba ale to Ty co dzień będziesz wypowiadała jej imię i Tobie ma sie podobac najbardziej i trzymaj sie wszystko bedzie dobrze.

Sawka
gdyby to dłuższe macieżyńskie sie potwierdziło na 100% to było by super.
Ile wtedy przysługiwało by nam tygodni tego macierzyńskiego?

MISIÓWKA nie dzisiaj nie robili mi zadnych badan, babeczka obejrzała tylko moje wyniki i powiedziała,ze bedzie konieczne skierowanie na oddział patologi ciąży,ale od 27...o ile bedzie miejsce,jak nie to mam dzwonic do skutku codziennie... tak wiec moze byc tak,ze pojade dopiero w środe,czy wtorek.....zobaczymy.... ale tak mi to mówiła,ze juz raczej poleze tam do konca...

agacia JA mam cos innego jesce..takie jakby kłucie ,ale czuje jakby w środku, w szyjce,i czasem az musze sie zatrzymac,bo nie moge isc.... albo takie uczucie jakby mi sie tam cisnienie jakies zrobiło....chcialam sie was o to wczoraj juz spytac..tylko za duzo wrazen...

reklama
Do góry