reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja tez biore staveran 2 x dziennie i troche sie martwię bo na ulotce było napisane, ze kobiety w ciąży nie powinny brac. Ale mam nadzieję, ze lekarz wie co robi! Buźka

Wiem tez czytałam ulotke. Zapytałam się mojej ginki czy musze to brac, a ona mi powiedziała, ze fenoterol jest dla dziecka a staweran dla mnie i musze go brac.

Witajcie dziewczyny:-)
U mnie się piękna pogoda zrobiła, a ja jakaś zmulona jestem od wczoraj. Mały mi daje do wiwatu tak, że sobie miejsca znaleźć nie mogę.

Cyprysiowa gratuluje odpieluchowania. Pewnie za jakiś czas zgłoszę się na korepetycje;-)

Yoka nie spiesz się z porodem. Wytrzymaj z nami jeszcze chwilkę.

Ja się pewnie wybiorę na spacerek z psicą.
Miłego dnia kochane:-).

Fenoterol biore co dwie godziny a staweran dwa razy dziennie, do tego dwie luteiny na noc :happy:.

No to nieźle cię faszerują, ale najważniejsze, że pomaga i ciągle jesteś z nami w dwupaku.

A ja jutro muszę znowu gnać z Jaśkiem do lekarza. Ma stan zapalny w oczku, od piątku bierze krople i maść, które przepisał nam okulista i kicha - w ogóle nie pomaga, a nawet jest gorzej. Już ma całe sine aż pod oczkiem :baffled:

reklama
No to nieźle cię faszerują, ale najważniejsze, że pomaga i ciągle jesteś z nami w dwupaku.

A ja jutro muszę znowu gnać z Jaśkiem do lekarza. Ma stan zapalny w oczku, od piątku bierze krople i maść, które przepisał nam okulista i kicha - w ogóle nie pomaga, a nawet jest gorzej. Już ma całe sine aż pod oczkiem :baffled:

oj biedny Jaś, na pewno go boli:-(

Do góry