witajcie mamuśki
Witam wszystkie mamuski.jestem tu nowa .<na tym forum>cos przeczytalam ze tu sa tez mamuski cukrwe?<z cukrzyca ciazowa>.czy wy tez jestescie nadiecie?
DALE ZATO OKAZALO SIE W 24 TYGODNIU ZE MAM CUKRZUCY.I NIE MOGE DUZO RZECZY JESC

.MAM DIETE.NA POCZATKU CIAZY NORMALNIE TYLAM .A JAK JESTEM NA DIECI TO CHUDNE.JUZ DWA KILO

.TO MNIE NAJBARDZIEJ MARTWI
witaj wśród nas

co do cukrzycy to ja niestety też mam

:-( jestem na diecie i niestety do tego biorę jeszcze insulinę bo dieta nie za wiele mi pomaga:-(, spadek wagi w cukrzycy ciążowej jest ponoć normalny, ja na szczęście nie chudnę ale też za dużo nie przytyłam na razie mam około 7 kg na plusie, lekarz diabetolog kazał mi wprowadzić do diety bardziej tłustawe kaloryczne jedzonko żeby troszkę jeszcze przytyć
Renia,
Sawka - doszło coś do Was?
mi przyszły tylko dwie kołysanki, 1 i 5, proszę cię o ile możesz prześlij mi jeszcze te pozostałe

z góry dziękuje
niezła historia z tą wysyłką... niestety taka jest ta nasza Poczta Polska, pracuja tam też złodzieje...
DZIEWCZYNKI CZY WY TEZ MACIE ZE DZIECKO WAS RELUGALRNIE W TYM SAMYM MIEJSCU KOPIE<SKACZE>TAK JAK BY MIALO CZKAWKE???CZY TO MOZE BYC CZKAWKA?
stawiam na czkawkę
Mam pytanko... Jestem na etapie prania... Zamierzam prać wszystkie ciuszki, pościel, koszule i staniki do karmienia.... Ale mam jeszcze Kocyki takie akrylowe puszyste - nowe i pieluchy tetrowe oraz pieluchy flanelowe - do wycierania np. jak się uleje itp... Prać też te kocyki i pieluchy???? Wszystko pierzecie? Do "cna"???
ja piorę wszystko bez wyjątku

niewiadomo kto tego dotykał w sklepie
Proponuje na dniach zalozyc w zamknietym watku galerie dzieciaczków, zeby nie mieszac z brzuszkami i niech sobie czeka na tego pierwszego. Co myślicie?
jestem za

Dzisiaj biorę sie za pierwsze pranie!!!Kupiłam Yelp'a i średnio podoba mi sie jego zapach

a w czym wy pierzecie???
ja mam proszek i płyn do płukania Lovella i jestem zadowolona
właśnie wyprawiłam męża do Dani... i oczywiście poryczałam się jak głupia...
weekend minął mi szybko i na przygotowaniach, byliśmy z moim M na ostatnich zakupach dla naszej Niuńki (oczywiście wszystkiego nie kupiłam i będę musiała jeszcze raz wybrać się do sklepu ale to już po takie pierdołki) mam juz prawie wszystko

i ciesze sie bardzo bo jestem już spokojniejsza

Ubranka dla małej mam juz wszystkie poprane, zostało prasowanie

W weekend urodziła moja dobra koleżanka, dość szybka akcja porodowa, w sumie skurcze zaczęły jej się już rano około 7:00 ale pół dnia chodziła i nie była pewna czy to już, kiedy skurcze się troszkę nasiliły około 16:00 to zadzwoniła do lekarza, kazał jej przyjechać i po badaniu wysłał ja doi szpitala, jej synuś urodził się już o 23:00 ma 52 cm i waży 3220 kg. Jest śliczny
a ja miałam przez weekend i w sumie dziś też takie dziwne bóle na dole brzucha, takie kłucie jak na okres... też tak czasem macie... czy to jest normalne...