magdulajtka
Majowe mamy'09
super wynik wiele sie dowiedziałam hihi
Wynik: Na 50% będzie to chłopczyk. Na 50% będzie to dziewczynka.
Ja miałam dzisiaj usg na przezierność i wszystko jet ok tzn w granicach normy.Ciesze się strasznie.
Madzia ja osobiście korzystam z informacji które zamieszczasz bo po co mam tracić czas na szukanie skoro ty wszystko nam opisujesz z mojej strony wielkie dzięki! No i oczywiście cudownego wyjazdu tylko uważajcie na siebie bardzo.
Co do płci dzisiaj u mnie jest równiutko 12 tydz0 dni i lekarz powiedział że coś u tak wygląda na chłopaka ale nie obiecuje
Dziewczyny nie sprzeczajcie się, na prawde nie macie większych problemów???
Wynik: Na 50% będzie to chłopczyk. Na 50% będzie to dziewczynka.
Ja miałam dzisiaj usg na przezierność i wszystko jet ok tzn w granicach normy.Ciesze się strasznie.
Madzia ja osobiście korzystam z informacji które zamieszczasz bo po co mam tracić czas na szukanie skoro ty wszystko nam opisujesz z mojej strony wielkie dzięki! No i oczywiście cudownego wyjazdu tylko uważajcie na siebie bardzo.
Co do płci dzisiaj u mnie jest równiutko 12 tydz0 dni i lekarz powiedział że coś u tak wygląda na chłopaka ale nie obiecuje

Dziewczyny nie sprzeczajcie się, na prawde nie macie większych problemów???

, i naazie mi sie nie spieszy
Super ze nasz majowy watek taki "rozkrecony"
. Kochane nie chce od tej pory juz wiecej slyszec o zadnych dąsach i fochach. Przeciez nie o to tutaj chodzi, laczy nas cos pieknego- wszystkie nosimy w brzuszkach Malenstwa ktore w nas rosna, i chcemy sie dzielic miedzy soba wszystkim co z tymi naszymi Skarbami zwiazane,radosciami i obawami, i mysle ze na klotnie miejsca tu byc nie powinno. Wiec oglaszam koniec!
.No ale juz jest dobrze. W czwartek mam wizyte, ale cos zestresowana jestem, bo ostatnio gin mowil ze teraz nie zrobi mi juz usg, a przeciez to bedzie 12,5 tc, wiec czas w ktorym powinno sie zrobic to badanie na przeziernosc. A to badanie jest raczej dosc istotne, no nie? I nie wiem czy jakby mi faktycznie nie chcial zrobic tego usg to mam sie z nim o nie wyklocac, czy dac sobie na wstrzymanie???? Jak myslicie ???? A poza tym zaczynam troche sie nakrecac, bo od ok tygodnia tak calkiem nagle przeszly mi zupelnie wszystkie objawy ciazy, i czuje sie calkowicie nieciazowo. W poprzednich ciazach do samego konca jakies tam pojedyncze objawy wystepowaly, a teraz tak mi jakos kompletnie jak nie w ciazy...hmmm
Jeszcze raz prosze Was o zdanie co do tej przeziernosci. Moj poprzedni gin prowadzacy 2 poprzednie ciaze robil mi te badania, ale przeprowadzilam sie i mam nowego gina. Ma opinie ze dobry, wiec nie wiem juz sama. Kazdy lekarz te badanie robi?