reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa - trzymam kciuki!! Ja myślę, że akurat trafiliście na gorszy nastrój maleńkiego i tyle.

Zapominajka - tak zamierzam, la mnie nosi, hahaha, przed chwilą miałąm nieodpartą potrzebę pójścia z Misią do parku, ale szybko ją odgoniłąm, hihihi.

Litości nie macie:no:...czytam i czytam i juz nie pamietam co miałam ktorej napisać:zawstydzona/y:

Najważniejsze że humorki lepsze....:-)

Witam Was wszystkie, u nas dzisiaj trochę niespokojna noc ale jakos dałyśmy radę:tak:za to rano pospałyśmy i nie dawno zjadłysmy śniadanko!!!!:-D

Sawka wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imieninek!!!!:rolleyes:

Cyprysiowa Wam równiez wszystkiego dobrego z okazji dzisiejszej rocznicy!!!!:rofl:

Agatkas co do KTG to wszystko zależy od lekarza i szpitala, u nas jest tak że od 36 tygodnia przychodzimy raz w tygodniu na izbę w celu sprawdzenia co tam dzieje się:-p

Nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać:zawstydzona/y:
pozdrawiam i biorę się za prasowanie!!!!!

hej

A poza tym dzis bede miala mily wieczór bo mamy dzis z mezem rocznice ślubu :tak:

Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Marzycielka - weź to od pani na piśmie, potem ją zmusisz do pomocy w nocy albo przy kolkach, hehehe.

:-D:-D:-D takz robię;-)

A ja nie wiem czy mam jeżdzić na KTG czy nie bo mój lekarz nic mi takiego nie mówił...
Pewnie nie muszę skoro wszystko jest ok.

Hey przyszle mamuśki :-) jestem tu nowa i troszke nie doswiadczone hehe mam pytanko jestem w 34 tygodniu ciazy i zauwazylam ze od kilku dni pojawil sie na bieliznie bialy sluz.... nawet w duzych ilosciach;/ nie wiem czy to dobrze czy nie wizytye u gin mam dopiero 25listopada;/ :dry:nie wiem co mam z tym zrobic ? moja Zuzia kopie coraz mocniej ponoc jest juz ulozona glowa w dol nieraz boli mnie kregoslup i kosc lonowa nieraz tak mocno z enie moge wstac ;/;/ zadnych skurczow "chyba" nie mam albo nawet nie wiem czy to sa skurcze;/ nieraz tylko boli mnie dolna czesc brzucha:) jesli macie cos w podobie do mnie to prosze podzielcie sie ze mna :) ps. Kocham moja Zuzie i nie moge sie doczekac :D POZDRAWIAM

ja dziś od rana mam dzień lenia...nawet obiadu nie mam siły zrobić...za oknem szaro...tak okropnie, że nawet moje suki chca w domu siedzieć...zaraz musze podjechać po starszą córkę do szkoły...ale jak to zrobić??ubrać to moje wielgachne cielsko...i Manie...ech nic mi sie nie chce :-(
Co do wielgachnego brzucha to w szoku jestem w zeszłym tyg miałam obwód 105 a dzis juz mam 108,5 nieźle ta moja Toska przyrasta...

A i jeszcze pytanie do wszystkich a zwłaszcza do moderatora, czy możecie mnie wpuścić do wątków zamknietych...??Chciałabym zobaczyć jak wyglądacie no i ew zaprezentować Wam moja rodzinke...:-)

No to już czas... przyszłam się z wami pożegnać na jakiś długi czas....
Wyjeżdżam już za moment i mam wielkiego stresa... przeprowadzka ta mnie wykańcza fizycznie i psychicznie... proszę o jakiekolwiek informacje jeśli zaczną się nasze grudniowiczki rozpakowywać...

BUZIACZKI DLA WAS KOCHANE.... TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO!!!!!

ach kresek witaj i co do Twojego pytania ja bym zadzwoniła do doktora spytać się co mam robić... pozdrawiam.

Witaj Krasek, co do bardziej obfitej wydzieliny, to chyba prawie wszystkie ją zauważyłyśmy, przynajmniej tak wynika z postów z ostatnich tygodni...
Dziwi mnie że jesteś w 34 tygodniu a następną wizytę masz dopiero pod koniec listopada. Może poprostu wszystko do tej pory przebiegało jak w zegareczku:-)
Zgadzam się z pwa83 ja zadzwoniłabym do lekarza

pwa83 trzymaj się cieplutko i wracaj do nas jak tylko będziesz mogła

reklama
hmmm wizyty zawsze mialam co miesiac ostatnio bylam u niej 23 pazdziernika:) dzwonilam przed chwilka i Pani dr powiedziala ze wszystko jest w nalezytym porzadku ....;;] Zuzua dzisiaj kopie jak nigdy ;d a ja caly czas glodna ...:( wszystko z lodowki zjadlam heheh:-) wykonczy mnie te czekanie :p ps. na kiedy macie terminy ?? moj niby 12 grudnia ....:-D ps2. dzis w nocy obudzilam sie z wielkim przerazeniem snilo mi sie ze rodze....:( i od rana mam wielkiego stresaaaa meggaaaaaaaaa !!:(

Do góry