reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Krasek no to super, że wszystko gra! A na kopiącą Zuzię jest jedna rada - niestety poczekać. Moje słoneczko uspokaja się na spacerkach...wiem wiem trzeba mieć siłę, żeby na spacerek wyjść:-) No i bujam się na takiej duuużej piłce - widocznie to go lula i zasypia sobie

reklama
krasek - ja tez mysle, że wszystko u ciebie w normie, nie stresuj się! Nasze terminy są na wątku lista grudniowych mamuś, czy jakoś tak... ja mam na 17 grudnia. A sny o rodzeniu to już chyba w normie u nas, hihihi. Pozdrawiam gorąco!

Witam kobitki :-)
Ja niestety po kolejnej nieprzespanej nocy....ehhh...jeszcze troszkę...:-)

Cyprysiowa ja chyba czegoś tu nie rozumiem....napisałaś że powinny być częste skoki do 160.....ja wiem zupełnie coś innego...leżąc na patologii przez tydzień miałam robione ktg 3 czasami nawet 4 razy na dobę i pierwsze słyszę o takiej teorii.....w tak zaawansowanej ciąży jak nasza dziecko juz nie fika tak jak napisałaś....bo nie ma miejsca....nie chodzi o to żeby skoki tętna były częste tylko żeby wogóle były podczas zapisu.....a swoja drogą to skoro tak niepokojący był zapis przedewszystkim dla lekarza to dlaczego ryzykował zdrowie i życie Twojego dziecka i kazał Ci przyjśc dopiero po 3 dniach???????;-)
Oczywiście wszystkiego naj z okazjii rocznicy:-)

Ja nie mam robionego ktg bo mój gin twierdzi że nie ma takiej potrzeby....na każdej wizycie mam robione dokładne usg i wszystko jest ok.....

krasek witam wśród ciężarówek

eager uwierz mi ze nie masz wielgaśnego....ja ponad dwa tyg temu miałam obwód 114cm :-) teraz nawet sie nie mierze...:-)

Kresek witaj, wydzielina i bóle są normalne;-). Prawie wszystkie przechodzimy cos podobnego.

pwa odezwij się jak tylko będziesz mogła. Oczywiścia jak któras z nas sie rozdwoi to damy znać.

Ja się muszę pochwalić. Poprasowałam trochę malutkich ciuszków. Nie przypuszczałam, że to takie pracochłonne:baffled:. Terazx boli mnie kręgosłup i żałuję, że nie kupiłam piłek tenisowych i nie zastosuję masaży Dorotki:-(

zapominajka ja wzięłam się na sposób i wszystkie ciuszki prasowałam na siedząco...myślałam że nie będę potrafiła w ten sposób bo ja generalnie rzadko siedzę jak coś robię...nawet jak cos kroje to na stojąco ale o dziwo nawet mi to odpowiadało a i ból kręgosłupa mniejszy...:-)

JUz sie nie moge doczekac!! mam pytanko czy to prawda ze nalezy ogolic sie przed porodem:> troszke mamy to utrudnione hmmm :dry::nerd:
Ja napewno sie ogolę....zreszta robie to na bierząco....ale o to czy musisz byc ogolona musisz dowiedziec sie w szpitalu w którym bedziesz rodzic.....w każdym są inne wymogi....:-)

Ja dziś rano miałam iść na badania - morfologia, wr i antygen hbs i miałam zanieść mocz do badania. Ale jak wstałam to byłam taka zaspana, że zapomniałam nasiusiać do pojemniczka i nie miałam z czym iść :rofl2:
Jutro muszę iść. Bo w sobotę mam wizytę i muszę już mieć wyniki.

Pogoda u nas FATALNA szaro, buro i zimno. bleee
Ale idę sobie pospacerować po SMYKU może coś mi wpadnie w łapki fajnego.

Cyprysiowa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
I główka do góry. Z maluchem na pewno wszystko w porządku. Dobrze Yoka napisała jakby było coś nie tak to nie odsuwaliby tego kolejnego KTG. Buziulki!!!:-)

Ja sie golilam systematycznie ale gdy brzuszek stal sie DUZY nie daje sobie rady;/ jak probuje to szybko sie konczy gdyz wszystko mnie boli;/ ogolnie to zle sie z tym czuje :no:

reklama
Ja sie golilam systematycznie ale gdy brzuszek stal sie DUZY nie daje sobie rady;/ jak probuje to szybko sie konczy gdyz wszystko mnie boli;/ ogolnie to zle sie z tym czuje :no:
A Twój mężczyzna nie może Ci pomóc? a może spróbuj przed lusterkiem....ja jakis czas tak sie goliłam ale teraz doszłam do takiej wprawy że robie to na czuja....i o dziwo nieźle mi to wychodzi...haha :-)

Do góry