hejka
Kasiu z cyckami to wiem zeby nie przeziebic...Natala jest styczniowa wiec wiem to i tamto
...
A dzisiaj sie zapowiedziala polozna z tlumaczem do mnie na piatek na 13. No i ja jetsem w kropce bo nie wiem jak sie przygotowac
: co one beda sprawdzac?? czy przygotowac sie na takie szybkie ogledziny czy na dluzsza pogawedke??? help
Jak to bylo u Was??? jakiegos placucha chyba zrobie...
a co do spacerkow to Maya taka zabunkrowana w wozku ze chyba nawet nie czuje ze jest na spacerze ktory w sumie trwa jakies 20 min...
ja tez dzisia bez formy bylam...Maya marudzila, spac nie, cyca nie, ale sama polezec tez nie...ale przyszedl Tomek wzial Maye a ja wlaczylam odkurzac i doslownie kilka sekund i jejj nie bylo
...zadzialal na nia usypiajaco
..teraz leci druga godzinka jak sobioe spi
Aniu no to kosmicznie dzisiaj mialas
...to na miotle polatalas? no to jak Cezary tak broi to mu sie polepszylo, to dobrze bo on sie biedny nameczy a Ty z nim.
Buziaki i do pozniej...
Kasiu z cyckami to wiem zeby nie przeziebic...Natala jest styczniowa wiec wiem to i tamto

A dzisiaj sie zapowiedziala polozna z tlumaczem do mnie na piatek na 13. No i ja jetsem w kropce bo nie wiem jak sie przygotowac

Jak to bylo u Was??? jakiegos placucha chyba zrobie...
a co do spacerkow to Maya taka zabunkrowana w wozku ze chyba nawet nie czuje ze jest na spacerze ktory w sumie trwa jakies 20 min...
ja tez dzisia bez formy bylam...Maya marudzila, spac nie, cyca nie, ale sama polezec tez nie...ale przyszedl Tomek wzial Maye a ja wlaczylam odkurzac i doslownie kilka sekund i jejj nie bylo

Aniu no to kosmicznie dzisiaj mialas

Buziaki i do pozniej...