reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamy z norwegii

hejka
Kasiu z cyckami to wiem zeby nie przeziebic...Natala jest styczniowa wiec wiem to i tamto :tak:...
A dzisiaj sie zapowiedziala polozna z tlumaczem do mnie na piatek na 13. No i ja jetsem w kropce bo nie wiem jak sie przygotowac:szok:: co one beda sprawdzac?? czy przygotowac sie na takie szybkie ogledziny czy na dluzsza pogawedke??? help:confused:
Jak to bylo u Was??? jakiegos placucha chyba zrobie...
a co do spacerkow to Maya taka zabunkrowana w wozku ze chyba nawet nie czuje ze jest na spacerze ktory w sumie trwa jakies 20 min...
ja tez dzisia bez formy bylam...Maya marudzila, spac nie, cyca nie, ale sama polezec tez nie...ale przyszedl Tomek wzial Maye a ja wlaczylam odkurzac i doslownie kilka sekund i jejj nie bylo:szok::-D...zadzialal na nia usypiajaco :tak:..teraz leci druga godzinka jak sobioe spi
Aniu no to kosmicznie dzisiaj mialas :-D...to na miotle polatalas? no to jak Cezary tak broi to mu sie polepszylo, to dobrze bo on sie biedny nameczy a Ty z nim.
Buziaki i do pozniej...

reklama
ja przy pierwszym tez tak robilam, ale teraz sie wycwanilam i troche go juz przygotowywalam do tego pod koniec ciazy, choc czasem jak mnie szlak trafial to tez wolalam sama zrobic i bylo dobrze zrobione;-)

a tak wogole to ja mam zupelnie inna sytuacje, moj ma rente, jest w domu, dorabia tylko czasami i ja sobie nie wyobrazam ze on by siedzial na tylku a ja wszystko bede robila:crazy:

Marta - wizyta nie bedzie za dluga, ale to zalezy tez od ciebie, czy bedziesz miala duzo pytan. Nie bedzie to kwestia ogledzin czy cos takiego. Tam gdzie ja posadzisz tam usiadzie. Zapyta jak cie jak ci idzie z opieka i pielegnacja, z karmieniem, jak rodzenstwo reagule, czy dobrze sie czujesz itp. Da informacje o szczepieniach itp.... ja pamietam ze nie byla dlugo u mnie przy Sandrze.

A co do wychodzenia to tez mi powiedzieli ze najgorsze tutaj w tycho okoicach to jest wychodzenie przy wietrze bo tu wieje bardzo no i przy deszczach dac sobie spokoj na sam poczatek. A tak jak dzisiaj bez wiatru bylo i nawet cieplo i tylko do samochodu i z samochodu, to spoko. Zaliczylismy szpital i tylko jeden sklep.

a u mnie sprzåtania ciåg dalszy! bo ja normalnie dzisiaj wszystko robie! zapomniane obazki przybijam, kwiatki pryskam, chleb pieke!! normalnie motorek w dupce mam!! szkoda ze tak codziennie nie mam!! no i doszlam do paru wnioskøw!! a podstawowy to ten ze normalnie gole sie na lyso!!! :-D (dla tych zboczonych zboczenic co to brudne mysli majå - glowe mam na mysli!!:-D) nie wiem czy to jeszcze po tej ciåzy, czy farbowanie tak oslabila, a pewnie jedno i drugie ale WSZEDZIE MOJE WLOSY!! kota juz z tym dostaje bo wyczesuje tez garsciami!!!! :wściekła/y:

a pozatym Emma tez na swøj sposøb dzisiaj zwariowala! spi mi juz pøl dnia!! mi to pasuje bo przynajmniej mam szanse zrobic wszystko no ale ciekawa jestem czy sie na mnie to nie odbije w nocy!! :baffled:

Kasia - wypadaja ci wloski po ciazy. Wiele kobiet ma bardzo bujne w czasie ciazy a to co nie wypadlo przy ciazy wypada po porodzie lub przy karmieniu. Niektore kobiety gubia wlosy juz przy ciazy,,, roznie to sie zdarza. Na lyso to nie gol sie, ale podciac troche to podobno wzmacnia.

Daniel dzisiaj byl bardziej aktywny w czasie dnia niz wczoraj, ale teraz odsypia... pewnie nocka jak zwykle:szok: ale co tam poprostu wstane razem z nim jak sie wyspie... no chyba ze Sandra bedzie czadu dawala i spac sie nie bedzie dalo....

wiecie od niedzieli jednak siedze w zamknieciu i juz powoli bym gdzies wyszla, choc wiem ze to nie jest jeszcze czas na niego zeby do ludzi isc....to poczekam, ale juz mnie nosi.... choc tyle teraz chobsk w pwietrzu wisi, ze trzeba uwazac,, jutro tylko sklep i do domku,,,

u nas dzis lepiej, grubcio nie mial goraczki i mniej marudzila i mala tez troche pospala w dzien, zaliczylysmy godzinny spacer. Teraz mala juz daje czadu i jak zwykle tylko noszenie ja uspokaja.
My mamy jutro kontrole w helsestation i chyba jakies szczepienie
Kasia jak juz skonczysz u siebie to moze wpadniesz do mnie, bo mi sie tak strasznie nie chce sprzatac:confused:

Kasia ty chyba oszalałaś:szok:, prosze nie rób tego , ze wzgledów estetycznych , tak kobieco wyglądasz:tak:....

Agnieszak duzo zdrówka dzle dzieciaczków:)

dzieki ana, dla czarusia tez.
kasia podetnij koncowki i musisz przeczekac, z czasem przestana wypadac. mialam to samo

mój mąż mnie namawia na cos takiego , oczywiscie kolor inny, bo teraz wygladam troche zaniedbanie, bo podpinam odrośniętą grzywkę, końcówki tez masakra:angry:

586334.jpg

może chcesz coś dla odważnych:
http://ikf.com.pl/fryzury-punk/

Ostatnia edycja:
reklama
bardzo fajna fryzurka, a co ty o tym myslisz?
ja na razie zapuszczam tak do ramion. zawsze mialam wlosy do pasa, a po Lamii scielam na krotko i teraz troche mi szkoda

Do góry