reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A my juz po spacerku,obylo sie bez deszczu,ale wiatr zimny jest:dry:maly spi;-)a ja musze sie wziasc za prasowanko:sorry2:Faktycznie gdzies dziewczyny sie zapodzialy:confused:A propo okien moze ktos i domnie wpadnie umyc,jestem nawet sklonna zaplacic:zawstydzona/y:nienawidze tego robic:no::zawstydzona/y:

reklama
czesc Wam:-)
zmieniłam trochę plan swojego dnia i nie zawsze mam czas w dzień
to coś basienko zle zmieniłaś swoj dzionek skoro nie masz czasu;-) jak zmieniać to tylko tak zeby miec go więcej:-D
A propo okien moze ktos i domnie wpadnie umyc,jestem nawet sklonna zaplacic:zawstydzona/y:nienawidze tego robic:no::zawstydzona/y:
na mnie prosze nie liczyć bo i u mnie nie ma kto pomyć--- teraz ciągle pada więc nie widzę sensu:cool2:
tafojka :-)
agutka:-)

obiadek dzis z wczoraj
maly jeszcze troszke śpiocha
a ja mam chwilkę :tak:

hej dziewczyny:-)

agutka ale mialas mily dzien - az chce sie zakochac:tak:;-)

dziewczyny u nas tez brak czasu ale przyszly tydzien caly wolny wiec poodpoczywamy:cool2:

miłego popołudnia;-)

witam

Agutak ajk sie milo czyta twoje posty:)
Martucha ma racje az chce sie zakochac:)

a my dzis bylysmy w UP, i na zakupkach.
teraz mala juz wyjapana lezy i zaniedlugo gasimy swiatlo i idzie spac a pozneij dowas wroce:)

a mój dalej nie śpi - normalnie nie wiem co sie z nim dzieje od tej zmiany czasu:baffled:

Olka a co tam ciekawego szukasz?

Basia a co dzis porabialiscie ze padasz??

reklama
Do góry