reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no ale to chyb achodiz o LIŚCIE malin prawda, bo maliny same w sobie , jak i sok malinowy nie powodują skurczy.

tak tak liście :-) a sok dodaję do smaku. herbatkę warto pić nie tylko dlatego, że ułatwia poród ale również dlatego, że pomaga oczyszczać organizm z toksyn, reguluje przemianę materii i zawiera dużo wit C

Dorotka, no tak :) ja uwielbiam sok malinowy ( ten wlasnej roboty i z wlasnych krzaczków) ale i sklepowy herbapolu jest OK, u nas schodza po 2-3 butelki na tydzien, to samo z herbatka malinowa herbapolu :) jestesmy milosnikami malin i już :D

ja mam ciagle bakterie w moczu..dstałam jakies globulki i z 3tys spadła mi liczba na 1000 a norma jest ok 130.
Moja ginek zajrzała mi do srodka, powiedziała że czysto , mocz na posiew ujemny że nie ma się czym przejmować...nadal pije zurawinę i tyle.Ede - poczekaj na wynik posiewu moczu, jesli sa bakterie w pochwie to nic strasznego - w koncu zmienia sie tam środowisko i sie namnażaja.
Nie ma co martwic sie na zapas....a jak beda w moczu to dadza antybiotyk i też bedzie ok.

Witam mamuśki

Anka rety uważaj na siebie:szok:.

Musia witamy i zapraszamy do częstego pisania:tak:

Yoka kochana poczekaj na mnie:baffled:;-):-)

Cyprysiowa cieszę się że wszystko jest dobrze:-)

Misiówka i Bliźniaki robicie mi smaka na rybke a ja mam zakaz jedzenia ryb, od początku ciąży ani razy rybki nie jadłam:-(, jeszcze troche musze wytrzymać.

Agatkas super że malutka sie obruciła i że wszystko jest dobrze:-)

U mnie dziewczyny bez zmian, w nocy mnie wszystko boli a rano mam mdłości, też się nie moge doczekać porodu.

Agatkas nie mogę bo zawierają rtęć (podobno) i lekarz na pierwszej wizycie zakazał mi jeść nawet tych polskich z puszki:-(, jeszcze bym się skusiła i kupiła sobie ale powiedział to przy moim M a ten mnie pilnuje czasami do przesady:wściekła/y::-(.

reklama
Hmmmm dziwne, wg mnie to rtęć ewentualnie zawiera tuńczyk i musiałabyś go jeść garściami żeby Ci zaszkodziło.. ale jeśli lekarz tak mówi to wcale Ci się nie dziwię. Ja też za często rybek nie jem, ale w ogóle to bym chyba nie wytrzymała:)

Do góry